İsmet Samsun'da kaldı

Güncelleme Tarihi:

İsmet Samsunda kaldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Denizlisporlu Erman'ın transferinin gerçekleştirirken, 250 milyar liraya satış listesine koydukları İsmet'le de yeniden sözleşme imzaladı.

Önümüzdeki sezona daha güçlü girmek isteyen Samsunspor, 250 milyar liraya satış listesine koyduğu İsmet'le 1 yıllık sözleşme yaparken Denizlispor'un Ümit milli stoperi Erman'ın da transferini gerçekleştirdi.

Kuşadası'na giden kulüp başkanı İsmail Uyanık, Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Engin Berberoğlu'yla görüşerek İlhan'ın transferindeki pürüzleri çözdü. Bu arada Serdar Şahin'le Recep'in Kuşadasıspor'a kiralık verilmesi konusunda da anlaşma sağlandı. Başkan Uyanık, astronomik rakamların döndüğü transfer piyasasında genç yıldızlara yöneldiklerini belirterek şunları söyledi: ‘‘Sınırlı bütçemiz kadromuza yıldız futbolcuları katmamıza engel oluyor. Gaziosmanpaşasporlu Güngör ve Kuşadasısporlu İlhan'ın transferi tamamlandı. Daha sonra gittiğim Denizli'de yaptığımız görüşmeler sonucu Denizlisporlu Erman'ı da renklerimize kattık. Bu arada Denizli'de askerliğini yapan futbolcumuz İsmet'le de görüştük. İsmet de mukaveleyi imzaladı.’’

Başkan Uyanık, geçen hafta sonu yapılan görüşmede maç başına para teklifini kabul etmeyen Levent ve görüşmeye katılmayan kaleci Göksel'le yeniden bir araya geleceğini belirtti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!