İsmail Er'le 24 saat Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2014 12:03

Siyah beyazlı kulüpte neler oluyor, transeferde kim, gelecek kim gidecek, kamptan son dakika haberleri, taraftar gruplarından haberler, sosyal medyada kulüple ilgili önemli paylaşımlar, röportajlar hepsi ve daha fazlası 24 saat İsmail Er'le burada olacak.

Haberin Devamı

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş



AVRUPA ÇARŞI İNGİLTERE'Yİ AYAĞA KALDIRDI

BEŞİKTAŞ'ın Avrupa Kupalarında en büyük destekçileri hiç şüphesiz Avrupa'da yaşayan yürekli Beşiktaşlılar. Hollanda, İngiltere gibi önemli deplasmanlara eşini, işini, ailesini bırakıp yollara düşen Avrupalı Beşiktaşlıları yürekten kutlamak gerek. Her gittikleri kenti festival havasına sokan siyah beyazlı taraftarların büyük çoğunluğu Belçika, Avusturya, Hollanda, Almanya'dan Berlin, Hamburg, Köln, Dordmund, Münih, Bielefeld, İsviçre Çarşı grubunun önemli isimleri Beşiktaş gibi ülkemizinde tanıtımını gururla izlettiriyorlar.

Haberin Devamı

Son İngiltere deplasmanında Tottenham karşılaşmasında sahada futbolcuların olduğu kadar tribünde 90 dakika bitmek bilmeyen destekleri ve marşları ile örnek oldular. Almanya'dan otobüsler ve özel uçaklarla gelen taraftarların karşılaşma öncesi İngiliz halkına verdikleri heyecan anlatılmaz yaşanır. Binlerce İngiliz sokaklara dökülerek Beşiktaşlıların coşkusunu ve marşlarını telefonları ile kayıt ederken inanılmaz keyif aldılar.

Beşiktaş yönetiminin özellikle Avrupada yaşayan Beşiktaşlı futbolseverler için özel süprizler yaparak bu insanların kulüple daha iyi kaynaşması anlamında organizasyonlar düzenlemeli. Ben çok keyif aldım. Herkes gibi.


İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


11 FUTBOLCU MİLLİ OLDU

Beşiktaş ftubol takımı rekora koşuyor. Uzun yıllar sonra Beşiktaş ilk kez Türk Milli takımına 7 oyuncu verirken yabancı oyuncularla birlikte takımda milli oyuncu sayısı 11 oldu. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi "Beşiktaş Dünya karması gibi.Milli olmayan hemen hemen yok gibi. Gençlerimiz rekor sayıda milli oldular. A Milli takımına Tolga Zengin, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ile Sivok, Atiba, Demba Ba, Franco gururumuz" yorumunu yaptı.

Beşiktaş futbol şube sorumlusu Mete Vardar "Beşiktaş ile sadece taraftarlarımız değil Türkiye gurur duyuyor. İngiltere'de izlettirdiğimiz futbol ülke futbolunun çıtasının yükselmesini sağladı." dedi

Franco: Milli takıma arkadaşlarım sayesiende seçildim.

Beşiktaşlılar Bayram namazını Balıkesir'de kıldılar ve resim çektirerek imza dağıttılar. Futbol şube sorumlusu Mete Vardar, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile toplu halde bayram namazına giden siyah beyazlılar coşku ile karşılandı.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


BEŞİKTAŞ SİYAH FORMA GİYECEK

Haberin Devamı

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde oynayacağı Tottenham maçına siyah formayla çıkacak. UEFA Avrupa Ligi C Grubunun 2.maçında İngiltere'de Tottenham ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın bugün giyeceği forma belli oldu. Beşiktaş, Tottenham mmücadelesine siyah forma ile çıkacak.Siyah-Beyazlılar bundan önceki Asteras maçında ise beyaz forma giymişti.


İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


BEŞİKTAŞ ALT YAPISI GOL YAĞDIRDI
Beşiktaş'ın alt yapı grupları zaferden zafere koşuyor. U-21 Takımı ve Akademi Takımları liglerinde oynadığı maçlarda 24 gol atarak müthiş bir performans sergilerken kalelerinde hiç gol görmeyerek başarılarını taçlandırdı. BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörü Emrah Bayraktar, U-21 Takımıve Akademi Takımları liglerinde gösterdiği performansı değerlendiriken, "Alt yaş takımlarımızın almış olduğu iyi sonuçları bizi mutlu ediyor. Her yaş kategorimizde, profesyonel takım kadromuzu zorlayacak ciddi bir oyuncu potansiyelimiz var. Bizim için gerçek mutluluk, bu çocuklarımızı Vodafone Arena'da oynarken görmek olacaktır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı


U-21 BEŞİKTAŞ TAKIMI
U-21 Beşiktaş Takımı, ligin 4. haftasında konuk ettiği Eskişehirspor’u 2-0 yendi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan maçta baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlılarımız, ilk yarıda Furkan Yaman’ın ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. U-21 Takımı, bu galibiyetle puanını 9’a yükselterek 3. sıraya yükseldi.


U-19 ELİT AKADEMİ TAKIMI
U-19 Elit Akademi Takımı, Elit Akademi Ligi 4. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaştı. 8. dakikada Hüseyin Afkan, Osman Cihan Kayagil'in 64. dakikada kaydettiği golle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. U-19 Elit Akademi Takımı bu galibiyetin ardından, 4. haftası tamamlanan U-19 Elit Akademi Ligi'nde 9 puanla 5. sırada yer aldı.

Haberin Devamı



OLCAY ŞAHAN ALKIŞLANIYOR
Beşiktaş yönetimi Olcay Şahan ile gurur duyuyoru. Teknik Direktör Samet Aybaba döneminde takıma kazandırılan Olcay Şahan'ın istikrarı ve performansı yönetimi mutlu ederken taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Medya sorumlusu yönetici Metin Albayrak “Başkanımız Fikret Orman yönetiminde akıllı işler yapıyoruz. . 800 bin euro bonservis bedeliyle Olcay'ı almak akıllı bir iş. Gol atıyor, attırıyor. Sahada basmadık yer bırakmıyor. Türkiye’de asist bile yapamayan oyunculara milyon eurolar tutan bonservisler ödeniyor ama Olcay 800 bin euroya Beşiktaş’a geldi. Transfer yapılacaksa işte böyle transferler yapılmalı” diye konuştu.


MENAJERLER BROZOVİC'İ ÖNERDİ
İngiliz Sunday People gazetesi Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Marcelo Brozovic'i, vatandaşı Bilic'in istediğini yazdı. Gazete Beşiktaş dışında Chelsea, M.City, M.United, Tottenham ve Liverpool'un da 21 yaşındaki oyuncuyu takip ettiğini belirtti.



İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


DEMBA BA VE SOSA DÖNÜYOR

Sakatlıktan ligin ilk maçını kaçıran Demba Ba ile gelir gelmez sakatlanan Sosa, takımla çalıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta Çaykur Rizespor beraberliğiyle bozulan moraller Demba Ba ve Sosa’dan gelen haberle bir nebze düzeldi. Sakatlığı nedeniyle ligin ilk iki maçında forma giyemeyen Demba Ba ile transfer olur olmaz idmanda sakatlanan Sosa, dün takımla çalıştı. Rize maçında sakatlanan Ersan ve Atiba idmana katılmazken Cenk maçta oynayan futbolcularla birlikte rejenarasyon çalışmasına katıldı. Diğer oyuncular ise kondisyon, tatik, pas ve duran top çalışmasından sonra idmanı yarım sahada çift kaleyle bitti.


Ersan ve Cenk’te yırtık
Rize maçında sakatlanan Ersan’ın sol addiktor kasında 1. derece, Cenk Tosun’da da sağ omuz bağında yırtık tespit edildi. Bu iki oyuncuyla birlikte aynı maçta kalçası üzerine düşen ve ağrıları olan Atiba’nın da tedavisine başlandı.



İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


Beşiktaş'a minik kartal geldi

BEŞİKTAŞ'ın eski Asbaşkanı Av.Levent Erdoğan üçüncü kez dede oldu. Kızı Aslı ve babası Burka'nın yeni doğan çocuğuna isim babalığı yapan Av.Levent Erdoğan "Beşiktaş kulübüne yeni bir üye daha katıldı. Minik Kartal Kaya Gültekin ailenin neşe kaynağı oldu." dedi. 3. kez dede olan Levent Erdoğan'ın Futbol Federasyonu Başkaın Yıldırım Demirören ve Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman tebrik ettiler.

Sağ kanatta devre arasına kadar Sivok

Serdar Kurtuluş'un sezon başı kamplarındaki istikrarlı oyunu Teknik Direktör Biliç'i Süper Lig ve Avrupa Kupaları için endişelendirmemişti. Fakat ne olduysa İsmail Köybaşı'nın sağ bek olarak oynatılmasıyla tüm hedefler değişti. Biliç aklından Serdar Kurtuluş'u çıkartmadığı içinde özellikle bu kanada oyuncu transferini dondururken ağırlığı ofansif oyunculara verdi Sosa'nın gelişini gerçekleştirdi. Geçen sezon sağ kanatta Holosko'yu değerlendiren Biliç bu sezonda Sivok'u bu mevkide oynatmaya çalışıyor. Ne derecede başarılı olur onu ilerdeki günler gösterecek. Şu bir gerçek devre arasında mutlaka bir sağ kanat oyuncusu alınacak.


İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


Muhalefet lideri Adalı'dan Orman'a destek
BEŞİKTAŞ'ta her geçen gün birlik ve beraberlik sağlanıyor. Başkan Fikret Orman ve yönetimi kongre üyesi herkese kapılarını ve yüreklerini açtılar. Son olarak kongrede birbirlerine rakip olarak ortaya çıkan Serdal Adalı ve Fikret Orman'ın Mersin'deki güç birliği ayakta alkışlandı.

BEŞİKTAŞLILAR KENETLENDİLER
Mersin İdman Yurdu Beşiktaş maçı öncesi Başkan Fikret Orman, geçen seçimde başkan adayı olan Serdal Adalı ve Mersin İdman Yurdu başkanı Ali Karamanlı, Mersin İdman Yurdu İkinci Başkanı Senan İdin, Mersin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Melih Aydoğdu, Hakan Sak, Murat Özpaksoy, Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl, Basketbol Sorumlusu yönetici Hakan Aksoy ile karşılaşma öncesi Göçtü restaurantta biraraya gelerek dostluk mesajı verdiler. Orman ile Adalı'nın bir önceki kongrede rakip olmalarına rağmen baş başa güç gösterisi yapmalarının tüm kulüplere örnek olması gerektiğini belirten Mersin İdman Yurdu ikinci Başkanı Senan İdin "Beşiktaş büyük bir aile. Kongrede birbirlerine muhalefet idiler ama şimdi el ele Mersin İdman Yurdu maçını izleyerek takıma ve taraftarlar moral veriyorlar. Bu nedenle Beşiktaş büyük bir aile" yorumunu yaptı.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


AĞLAMAYIN ÇIKIN DIŞARI DİK YÜRÜYÜN
BEŞİKTAŞ Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi karşılaşma sonrasında futbolcularla soyunma odasında yaptığı konuşmada "Arsenal utansın. Oynadığınız futbolla ve performansınızla alkışlandınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Ağlamayın çıkın dışarı dik yürüyün. Sizler Türkiye'nin gururlarısınız" diyerek özel prim vereceklerini belirtti.

Çebi, bazı oyuncuların aşırı üzülmesi nedeniyle sözlerini şöyle sürdürdü "Sezon başından bu yana çok iyi çalışan ekibe sahibiz bunu Feyenoord ve Arsenal ile yapılan karşılaşmada gösterdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Biz değil onlar başlarını öne eğsin. Bizim hakkımız turu geçmekti. Bugün hakeme karşı da oynadık. İlk maçta da hakem hataları da vardı. Beşiktaş camiasından özür dileriz. Turu geçmek isterdik. Süper Lige iyi bir başlangıç yaparak gücümüzü göstereceğiz" dedi.

GALATASARAY GİBİ BALLI DEĞİLİZ
Bu arada yönetici Emre Kocadağ ise "Biz başa baş mücadele ettik. Üstün olduğumuz taraflarda oldu. Beşiktaş'ın Galatasaray gibi balı şansı olsaydı kesin şampiyonlar Ligine kalmıştık. Beşiktaş'ın yanından şans bir kez geçmez mi Arsenal'in tek atağında gol yedik buda başka şanssızlık. " yorumunu yaptı

Başkan Fikret Orman üzüntülü
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşılaşma sonrasında çok sinirli gözüktü. Orman "Şansımız yok çok çalıştık ve iyi oynadık. Oyuncularımıza inanıyoruz. Artık UEFA Kupasında bu performansımızı kullanmak zorundayız. Beşiktaş tarihinin en önemli dönemini yaşıyoruz. Vodafone Arena Stadının yapımı ile genç ve geleceğe güven veren ekip kurduk. Yapacağımız takviye oyuncularla bu kadroyu daha güçlendireceğiz. Demba Ba'nın kafa vuruşu girseydi. Motta ve Mustafa Pektemek'e yapılan hareketlere penaltı verilseydi bugün farklı konumda yani Şampiyonlar Liginde olacaktık. Artık Süper Lİge iyi bir başlangıç yaparak Mersin deplasmanından iyi bir puanla dönmemiz gerekli. Çünkü Beşiktaş çok mücadele eden koşan takım" dedi

Arif Çelik'e teşekkür
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre'nin transferini gerçekleştiren Antalyalı iş adamı Arif Çelik'e teşekkür ederek Londra'ya Arsenal maçına davet etti. Gökhan Töre transferinde yaptığı katkılardan dolayı hizmet ettiğini belirten Arif Çelik "Beşiktaş Başkan Fikret Orman ile birlikte Rubin Kazan'a gittik ve Gökhan Töre işini bitirdik. Çok mutluyuz. Arsenal karşısında turu geçseydik daha mutlu olurduk" dedi

Beşiktaş Mersin'e gitti
Beşiktaş futbol takımı sabah 07.00'de kalkarak özel uçakla Süper Ligin ilk maçı için Adana'ya gitti. Adana'dan Mersin'e özel otobüsle geçecek olan siyah beyazlılarda Motta'nın sakatlığı olduğu belirtildi.

BİLİÇ: İLK MAÇTA GOL ATMALIYDIK
Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç, karşılaşma sonrasında Arsenal soyunma odasında Arsene Wenger ve oyuncuları tebrik etti. Arsene Wenger, Hırvat hocayı tebrik ederken "İki maçımıza da umutla çıktık. Endişelendik. Beşiktaş müthiş bir ekip. İsimsiz kahramanlar var. İnanılmaz mücadele ettiler. Beşiktaş'ın orta alanda baskısı ve hücumda çoğalması bizleri zaman zaman korkuttu. İlk maçta çok savaştınız. Emirates'de yılmadınız. Sizleri böyle bir ekip oluştuduğunuz için tebrik ederim. Doğru oyuncular doğru bir takım izledik" dedi.

Biliç ise "Yeni takım oluyoruz. Stadımız yapılıyor. Böylesi ortamda güçlü bir ekip ortaya çıkartıyoruz. Tur bizim hakkımızdı ama futbol bu bazen bir gol kaderinizi değiştiriyor" yanıtını verdi.

HIRVAT TEKNİK DİREKTÖRDEN FUTBOLCULARA ÖZELEŞTİRİ
1- İSTANBULDA İŞİ BİTİRMELİYDİK
2- ARSENAL MAÇINDAN DERSLER ÇIKARTALIM
3- SON FİNAL PASLARINI VEREMEDİK
4- HÜCUMDA ÇOĞALMAK YETMİYOR
5- DEFANSTA SORUN YAŞADIK

Biliç daha sonra Mersin dönüşü havalimanında İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Mete Vardar, Erdal Torunoğulları, yöneticilerle bir araya gelerek rövanş maçını analiz etti. Biliç "Oyuncularım çok iyi maç çıkardılar. Arsenal karşısında sahada üstün olan taraf bizdik. Karşılaşmanın son saniyesine kadar pozisyon bulmaya çalıştık. Biz maçı İstanbul'da kazanmalıydık. Olimpiyat Stadında bir çok pozisyon bulmamıza rağmen değerlendiremedik. 90 dakikada elimize geçidiğimiz fırsatları gol yapmalıyız. Arsenal maçından dersler çıkartmalıyız. Mücedle etmek yetmiyor. Son final paslarını gol yapmak zorundayız. Arsenal karşısında iki maçta da çok iyi oyun çıkardık. En büyük üzüntüm hakemin adil davranmaması. Penaltı çalabilirdi. Böyle maçlarda mutlaka yakaladığımız fırsatları gole çevirmemiz gerekli. Gol atamazsak eleniriz. Bu sıkıntıyıda takımla birlikte çözeceğiz ve UEFA Kupasında yolumuza devam edeceğiz" yorumunu yaptı.

Biliç "UEFA Kupasında takımım üstün performansla mücadele ederek hedefine ulaşacaktır. UEFA'da final en büyük hedef. “İki transferin işi bugün yarın netleşecek. Avrupa bizim için her zaman öncelikli olacak. UEFA'da çok iyi mücadele edip koşan bir ekip olarak anılmak istiyoruz. Bunu da başaracağız. ”

ERSAN GÜLÜM: 90 DAKİKA YETMEDİ
Beşiktaş'ın defanstaki başarılı ismi Ersan Gülüm, karşılaşma sonrasında Emirates Stadında düz koşu yaparken "Şu anda o kadar hırslıyım ki bir 90 dakika daha çıkartabilirim" dedi. Ersan Gülüm, Arsenal karşısında turu kaçırdıklarını belirterek "Beşiktaş futbol takımı olarak inanılmaz savaştık. Gol yolları için her türlü organizasyonu denedik. Başardık ve rakip ceza alanına kadar indik. Fakat bir türlü top kaleye girmedi. Yazık oldu. Ama şunu söyleyeyim Beşiktaş hem Süper Ligde hem de UEFA Kupasında hedefimize ulaşacağız. Beşiktaş çok canlar yakacak ve Türkiye'ye zafer yaşatacak" sözlerini sarf etti.

2900 km'den maç izlemeye geldiler, Biliç yüzünden cezadan kurtuldular
Türkiye'den kalabalık taraftar topluluğu özel araçları ile Londra'ya gelmesi dikkat çekti. Bir grup taraftar aşırı hız nedeniyle Biliç sayesinde ağır para cezası vermekten kurtulduklarını açıkladılar. Biliç'e maçtan sonra teşekkür eden taraftar grubundan Hayri Kartal "Oğlum Diren ile Hırvatistan sınırları arasında sürat yaptık. Polisler bize ağır para cezasını vereceklerini belirttiler. Fakat Londra'ya Beşiktaş maçına gittiğimizi söyleyince Biliç bizim teknik direktörün takımı sizi affediyor az limitten ceza kesiyoruz" dediler. Bizde Biliç sayesinde hız nedeniyle az limitten ceza ödedik. "

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


BİLİC RÖVANŞTADA BÖYLE OYNARSANIZ TURU GEÇERİZ

Teknik Direktör Biliç soyunma odasında futbolcularını tek tek tebrik etti. Biliç "Teknik, yürek, ve fizik. Olay budur: Rövanşda daha iyi oynayacağız" dedi. Hırvat teknik direktör Biliç, Arsenal karşısında kıyasıya savaştıklarını vurgularken "Sahada görev yapan herkes inanılmaz performans gösterdi. Bizleri kamçılayan tribünler oldu" dedi.
Biliç tüm oyuncuları tek tek kutlarken "Kafanızı takmayın. Müthiş mücadele sergilediniz. Rövanşta bu performansı sürdürürsek turu geçmememiz için neden yok" yorumunu yaptı
Karşılaşma sonrasında oldukça üzgün olan Demba Ba'yı da sakinleştiren Biliç "Hiç kafanı takma. İngiltere'deki maçlarından burunu sergiledim. Böyle devam et. Sen antrenman eksiğine rağmen Feyenoord karşılaşmasında sahaya çıkıp Beşiktaş'ı zafere ulaştırdın. Bundan sonraki rövanş maçında daha etkili olacağından şüphem yok. takım olarak gurur verici bir oyun sergilediniz" ifadesini kullandı

DEMBA BA: İLK SANİYEDE GOL OLSAYDI


Demba Ba "İlk maçta farklı galip gelebilirdik. Fırsat kaçırmadık. İkinci maç daha çetin geçecek" dedi. Siyah beyazlı takımın yıldız oyuncusu Demba Ba, karşılaşma sonunda futbol komitesinden Mete Vardar ile yaptığı yorumda "İlk saniyede gol olsaydı fark artardı. İngiltere'de galip gelir turu geçersek kimse şaşırmasın. Beşiktaş'ta gençlik ve inanç var" dedi
Demba Ba "Sakat ve maç eksiğim vardı. Tribünleri canlı görünce çıldırdım. Golü kaçırdığıma kahroldum. Beşiktaş ile ilk resmi maçıma çıktım. Müthiş bir tempomuz var. Teknik Direktör Biliç'in sistemi mükemmel. Mustafa Pektemek ile oynamak zevk veriyor. Pasları ve presleri dehşet." diyerek övgü yağdırdı

ORMAN'IN UĞURU KARDEŞİ ÜMİT

Başkan Fikret Orman karşılaşmayı kardeşi Ümit Orman ile izlerken "Karşılaşma öncesi inanılmaz stres vardı. Maçı kazanacağımıza inanıyordum. Rövanşta umutluyum. kazanacağız." dedi

SAĞ BEK İÇİN ALARM

Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç'in tranfser listesinde yer alan ve Arsenal karşısında İsmail Köybaşı'nı sağ kanatta oynatması üzerine yönetim Norveçli Martin Lines'i transfer listesine aldı. Siyah beyazlı yöneticiler Sivassporlu Burhan Eşer içinde görüşme yapacaklar

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş
İSMAİL ER'İN ESKİ YAZILARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!