İsmail Er'le 24 saat Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2014 12:21

Siyah beyazlı kulüpte neler oluyor, transeferde kim, gelecek kim gidecek, kamptan son dakika haberleri, taraftar gruplarından haberler, sosyal medyada kulüple ilgili önemli paylaşımlar, röportajlar hepsi ve daha fazlası 24 saat İsmail Er'le burada olacak.

Haberin Devamı

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


BEŞİKTAŞ YAĞMURDA ÇALIŞTI

Beşiktaş Marienfeld'de yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Antrenmanı; Futbol Dış Transfer, Dış İlişkiler ve Boks Şubesinden Sorumlu Yönetici Erdal Toronoğulları ve Pazarlama ve Sponsorluktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Mete Vardar da takip etti.

3 GRUP HALİNDE ÇALIŞTILAR

Siyah-beyazlılar, kondisyon ve taktik çalışmasına, serbest yapılan ısınma koşularıyla başladı. İstasyon koşuları ve stretching hareketleri sonrasında 3 grup halinde pas çalışması yapıldı. Taktik programının yer aldığı oyun çalışmalarıyla devam eden antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Haberin Devamı

NECİP VE VELİ ÖZEL ÇALIŞTI

Necip Uysal, rehabilitasyon çalışmasını sürdürürken; Veli Kavlak bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

TOLGA VE ATİBA İZİNLİ

Antrenmana; izinli olan Tolga Zengin ve Atiba Hutchinson katılmadı.

TARAFTAR TEPKİLİ

Bu arada Bilefeld ve Marienfeld'den gelen Beşiktaş taraftarları antrenmana alınmamalarına tepki gösterdiler. Teknik Direktör Biliç'İn isteği ile antrenmanın taraftarlara açılmadığı ve önümüzdeki günlerde antrenmanı taraftarlara açacaklarını belirttiler.

Beşiktaşımız, yeni sezon hazırlıklarını yarın (1 Temmuz Salı) TSİ 11.00 ve 19.00'da yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

KAVALCI YERİNE VARDAR

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için Almanya’ya gitti. Yeni sezon hazırlılarına İstanbul’da yaptığı çalışmalarla başlayan Futbol Takımımız, bugün kamp çalışmaları için özel uçakla Almanya’ya gitti. Başkanlığını Pazarlamadan ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar ve Futbol Genel Direktör Önder Özen’in yaptığı Almanya’ya giden kafilede 24 futbolcu yer aldı.

1 Temmuz’a kadar izinli olan Atiba Hutchinson ve 3 Temmuz’a kadar izinli olan Tolga Zengin kampa Almanya’da katılacak. Almanya’nın Bielefeld bölgesinde 10 gün kamp yapacak olan siyah-beyazlılar, 2 hazırlık maçı oynayacak.

6 Temmuz Pazar

18.00 Beşiktaş - SC Veri

9 Temmuz Çarşamba
18.00 Beşiktaş – SV Rödinghausen

10 Temmuz’da sona erecek Almanya kampından sonra Futbol Takımımız, 2 gün izin yapacak ve 13 Temmuz’da özel uçakla Almanya’dan İngiltere’ye geçecek. Beşiktaş, İngiltere’nin Leeds şehrinde 24 Temmuz’a kadar yapacağı kamp süresinde 4 hazırlık maçı oynayacak.

15 Temmuz Salı

Beşiktaş JK – Wigan Athletics / Leigh Sports Stadium

19 Temmuz Cumartesi

Beşiktaş JK – KV Oostende /Manchester Munipal City Stadium

21 Temmuz Pazartesi

Beşiktaş JK – Notss Country / Meadow Lane Nottingham

24 Temmuz Perşembe

Beşiktaş JK - FC Mainz / Manchester Munipal City Stadium

Siyah-beyazlıların, Almanya’ya giden oyuncu kadrosunda şu isimler var;

Tolga Zengin (3 Temmuz’da katılacak)
Cenk Gönen
Günay Güvenç
Emre Metin
Ersan Adem Gülüm
Tomas Sivok
Pedro Franco
Atınç Nukan
İsmail Köybaşı
Serdar Kurtuluş
Tugay Kaya
Ümit Karaal
Necip Uysal
Uğur Boral
Tugay Eyiol
Veli Kavlak
Atiba Hutchinson (1 Temmuz’da katılacak)
Oğuzhan Özyakup
Muhammed Demirci
Kerim Frei
Olcay Şahan
Mustafa Pektemek
Furkan Yaman
Filip Holosko
Ömer Şişmanoğlu
Cenk Tosun

Haberin Devamı

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

ALTERNATİF TRANSFERLERİMİZ VAR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ereğli Beşiktaşlılar Derneği'nin davetlisi olarak katıldığı sünnet şöleninde konuştu.

Orman, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Orman, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında iyi bir kura çekerek turu geçeceklerine inandıklarını söyledi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Orman, "En makul şekilde transferleri bitirmeye çalışıyoruz. Transferi yapmak kolay. Çok para verdiğin zaman istediğiniz şeyi alırsınız. Bizim bir bütçemiz var. Abuk sabuk paralar harcamak istemiyoruz. Alternatiflerimiz de var. Hepsiyle alakalı çalışıyoruz" diye konuştu.

Dünya Kupası'nda Yunanistan'a sempatisi olduğunu vurgulayan Orman, "Dünya Kupası maçlarını izliyorum. Avrupa'dan çok takım kalmadı. Komşu Yunan takımına sempatim var, komşumuz olduğu için. Onun haricinde de büyük ülkeler var, Brezilya gibi. Kupa, Güney Amerika'da kalacak gibi gözüküyor" dedi.

SÜNNET ŞÖLENİNE KATILDI

Orman, daha sonra Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği'nce Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen Sünnet Şöleni'ne katıldı. Dernek Başkanı Tarkan Adik, 50 çocuğu sünnet ettirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Orman da "Ben böyle çalışan bir derneğim olduğu için Beşiktaş Başkanı olarak gurur duyuyorum. Annem, küçük çocukları gördüğü zaman 'Allah dört gözden ayırmasın' derdi. Aynı temennilerle Allah dört gözden ayırmasın. Anne ve babalarının gözünün önünden çocuklarını ayırmasın. Bol şans versin. Allah bu çocukların düğünlerini görmeyi nasip etsin" dedi.

BİSİKLET HEDİYE ETTİ

Konuşmaların ardından hazırlanan Beşiktaş pastası kesildi. Orman, Ereğile Karadeniz Beşiktaş Taraftarı Derneği'nin sünnet olacak çocuklara özel olarak hazırladığı bisiklet, futbol topu ve uzaktan kumandalı araba hediye etti.

Haberin Devamı

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

BILIC'TEN ENERAMO'YA RET!

Teknik direktör Slaven Bilic, ısrarları sonucu aldırdığı Eneramo’yu şimdi kesinlikle kadroda düşünmüyor ve hatta kamp kafilesine almadı.

Kadrosunda yabancı forveti bulunmayan Bilic’in Eneramo konusundaki bu keskin dönüşünün nedeni merak edilirken, Hırvat çalıştırıcı bu kararıyla bazı kesimlerden tepki aldı. Bu arada yönetim de şu anda tatilde olan Eneramo’ya kendisine kulüp bulması gerektiğini iletti.

KARABÜK ÇOK İSTİYOR

Öte yandan Bursaspor, Rizespor ve Karabükspor’un Eneramo’yu yeniden kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

MENAJERLERİN SON ADAYI BOTTA

Menajerler Beşiktaş yönetiminin transfer listesine yeni bir isim daha önerdiler. Son önerilen isim ise Ruben Botta. Bonservisi İnter'de olan stoper Matias Silvestre için İtalyan ekibiyle görüşmelerini sürdüren siyah- beyazlılara menajerler aynı takımda oynayan forvet 24 yaşındaki Botta'yı teklif ettiler.

Haberin Devamı

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

GÖKHAN TÖRE GEMİLERİ YAKTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç’in gelecek sezon da ısrarla kadrosunda görmek istediği Gökhan Töre, önceki gün Rus takımı Rubin Kazan’ın antrenmanına çıkmıştı. Ancak Kazan ekibiyle idmanda sorun yaşayan Gökhan, dün apar topar İstanbul’a döndü.

Başarılı futbolcu, Nevzat Demir Tesisleri’nde ikinci başkan ve futboldan sorumlu Ahmet Nur Çebi’yle 2 saat süren bir görüşme yaptı.

Beşiktaş’ta oynamayı arzu ettiğini söyleyen Gökhan Töre, “Kulübüm Rubin Kazan, istediği astronomik rakamda indirim yapacak. Ben de ısrarla Beşiktaş’ta oynamak istediğimi belirttim. Beşiktaş’tan başka da hiçbir takıdma oynamam” ifadelerini kullandı.

Töre’nin kampa katılması, siyah beyazlı futbolcular ve teknik direktör Biliç tarafından memnuniyetle karşılandı. Beşiktaş’a yakın çevreler, Gökhan Töre’nin siyah beyazlı ekip ile Almanya kampına katılacağını ileri sürdü.

Haberin Devamı

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

ORMAN'A MİTROGLOU TEŞEKKÜRÜ

Başkan Fikret Orman ile Slaven Bilic, dün mini bir zirve gerçekleştirdi. Futbol Şubesinden Sorumlu İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de Ümraniye'de katıldığı toplantıda Bilic, Başkan’a Kostas Mitroglou transferinin bitirilmesinden dolayı teşekkür ederken; diğer transferlerin ise İngiltere’de yapılacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına yetiştirilmesini istedi. Biliç, Mitroglou'yu çok beğendiğini ve Türkiye'de başarılı gollere imza atacağına inandığını belirtti. Başkan Fikret Orman ise kulübünden gelecek yanıtı beklediklerini imza atıldıktan sonra mutlu olacaklarını söyledi

ALMEİDA İSTEKLİ AMA İSTENMİYOR

Almeida, Brezilya'daki turnuvada sakatlanmasının ardından Siyah- Beyazlılar'a mesaj göndererek 2 yıllık imza atabileceğini iletti. İlk etapta Dünya Kupası'nda ortaya koyacağı futbolla başka bir takıma gitmeyi planlayan ancak bu hayalleri suya düşen 30 yaşındaki oyuncunun, menaceri aracılığıyla gönderdiği görüşme talebinin Başkan Fikret Orman tarafından kabul edilmediği bildirildi. Orman'ın, forvet hattı için görüşülen isimler konusunda önemli aşama kat ettiği için böyle bir karar aldığı ve Almeida'nın dönüşüne sıcak bakmadığı öğrenildi.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

3 AS SATIŞA KONULUYOR

Beşiktaş'ta sezonun sona ermesiyle beraber, kadro dışı cezaları kalkan İbrahim Toraman,Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'in durumu hala netlik kazanmadı. Siyah beyazlı yönetim, Futbol Direktörü Önder Özen'in "yeni sezonda bizimle olmayacaklar''açıklamasına rağmen, üç futbolcunun durumunun bir kez daha gözden geçirilmesi için, son kararı yine teknik heyete bırakmıştı. Sezon öncesi çalışmalara başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Bilic de bu 3 oyuncuyu antrenmanlara almadı. Önder Özen-Slaven Bilic ikilisinin ortak kararıyla yurt dışı kampına da götürülmeyecek İbrahim Toraman, Sezer Öztürk, Gökhan Süzen'le ilgili gözler Beşiktaş yönetimine çevrilmiş durumda..

Oyunculara henüz resmi bir bildirim yapmayan siyah beyazlı yönetimin bu 3 ismi de 29 Haziran'a kadar satış listesine koyması bekleniyor..

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

BEŞİKTAŞ SEZONU AÇTI

Beşiktaş 2014-2015 sezonunun hazırlıklarına Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde start verdi. Yeni transfer Cenk Tosun'un da yer aldığı antrenmana izinli olan 7 oyuncu katılmadı.

Beşiktaş yeni sezonun ilk antrenmanını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirildi..Teknik direktör Bilic yönetiminde yapılan antrenmana yeni transfer Cenk Tosun'un yanısıra 8 tane de genç oyuncu katıldı. Siyah beyazlılarda milli takım kamplarına giden Tolga Zengin,Mustafa Pektemek,Veli Kavlak ,Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Atiba yer almazken, bu isimlerin 29 Haziran'da başlayacak Almanya kampına katılacağı bildirildi..

Beşiktaş'ta Bilic'ten özel izin alan Ismail Köybaşı da 26 Haziran Perşembe günü yapılacak antrenmana katılacak. Siyah beyazlılarda kadrodışı bırakılan İbrahim Toraman,Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen de antrenmanda yer almazken, bu isimlerin satış listesine konacağı öğrenildi. Öte yandan geçtiğimiz sezonun sonunda kasık fıtığı ameliyatı olan Cenk Tosun düz koşuya katıldıktan sonra, salona geçerek kuvvetlendirme çalısması yaptı.. Genç golcünün takımlara çalışmalara Almanya'da başlayacağı öğrenildi..

"YENİ SEZONUN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic yeni sezonun hayırlı olmasını dilerken, Dünya Kupası'na erken veda eden Hırvatistan milli takımına destek çıktı.. Turnuvada en çok beğendiği takımın Fransa olduğunu dile getiren Hırvat Hoca isimlerin değil takımların ön plana çıktığı bir Dünya Kupası izlediklerini söyledi..

Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic sezonun ilk antrenmanında basın mensuplarıyla sohbet etti.. Yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını dileyen Bilic iyi bir tatil dönemi geçirdiklerini belirterek, yeni sezonda da basınla iyi bir iletişim içerisinde olmak istediklerini söyledi. Dünya Kupası'yla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Bilic, turnuvaya ilk turda veda Hırvatistan milli takımına destek çıktı. Hırvatistan'ın ilk maçta Brezilya'ya karşı zaman zaman oldukça etkili oynadığı vurgulayan Slaven Bilic, takımların bu tip turnuvalarda, tüm maçlara üst düzey konsantrasyonla çıkmak zorunda olduğunu belirtti..

Hırvat milli takım teknik direktörü Kovac'a da sahip çıkan Bilic, O genç ve iyi bir hoca ve iyi bir vatansever..Ben federasyon başkanı olsam Kovac'a zaman tanırdım" şeklinde konuştu. Kupanın en büyük sürprizine Kosta Rika'nın imza attığını belirten Hırvat çalıştırıcı kendisini en çok etkileyen takımın Fransa olduğunu söyledi. Slaven Bilic, Dünya Kupası'na damga vuran 2 olay olduğunu belirterek, birincisi kupada iyi ve açık futbol oynanıyor.. ikincisi ise yıldızların değil takımların ön plana çıktığı bir turnuva izliyoruz" dedi. Dünya Kupası oynanırken, sezonu açmanın da avantaj olduğunu belirten Bilic, bu turnuvadan hem teknik adamların hem futbolcuların önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi..

BAKMADAN GEÇME!