İsmail Çakmak Başkanlar Toplantısına Katıldı

Güncelleme Tarihi:

İsmail Çakmak Başkanlar Toplantısına Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2015 13:09

FOTO: İSMAİL ÇAKMAK BAŞKANLAR TOPLANTISINA KATILDI

MÜSİAD 90. Genel İdare Kurulu Toplantısını Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Güleç’in katılımı ile MÜSİAD Eskişehir’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak’ta katıldı.
MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısının ilk kısmında Başkanlar Toplantısı ve Sektör Kurulu ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. MÜSİAD Düzce’den Başkanlar Toplantısına Başkan İsmail Çakmak katılırken, Sektör Kurulu ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanları Toplantısına Başkan Yardımcısı Fatih Kesici katıldı.
Genel İdare Kurulunda, ülke genelinde bulunan 86 Şube Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile yaptığı olağan Başkanlar Toplantısı’nda, 2015 Genel Seçim Sonuçları sonrasında ortaya çıkan tabloyu değerlendirerek, istikrarın korunması için atılması gereken adımları görüşüldü.
“MİLLETİMİZ SÖZÜ SÖYLEDİ, GÖREV SİYASETÇİLERİNDİR”
MÜSİAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak toplantı ile ilgili yapmış olduğu açıklamada "7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinden sonra oluşan meclis aritmetiği, bir partiye tek başına iktidar imkanı tanımamıştır. Milletimizin verdiği bu karar, tüm siyasi partiler için bir kayıp değil, özeleştiri imkanı doğurduğundan, kazanç olarak da değerlendirilmelidir. Bugün yapılacak en doğru şey, seçim sürecinde oluşan dargınlık, kırgınlık ve suçlamaların bir kenara bırakılarak, seçmenin verdiği mesajın iyi anlaşılması ve bu meclis içinden çıkacak yeni hükümet seçeneklerinin değerlendirilmesidir. Oluşan yeni meclis aritmetiğine göre, bir koalisyon hükümetinin kurulmasının zaruri olduğu aşikârdır. Sonuç olarak Milletimiz sözünü söyledi, şimdi, bu söz doğrultusunda söz söylemek ve o sözün gereğini yerine getirmek görevi siyasetçilerindir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!