İşletme Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Güncelleme Tarihi:

İşletme Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2015 14:41

İŞLETME FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Törende yapılan konuşmalarda mezuniyetin yeni bir başlangıç olduğu vurgulanırken yeni mezunlara başarılar dilendi.
BESYO Kapalı Spor Salonu’nda yapılan törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Eken ve Prof. Dr. Atilla Arkan, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç, akademisyenler,öğrenciler ve aileler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören açılış konuşmaları ile devam etti. Törende bir konuşma yapan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmed Vecdi Can mezuniyetin yeni bir başlangıç olduğuna dikkat çekerek, öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi. Mezuniyetin mutluluğun yanında tatlı bir hüzünü de içerdiğini ifade eden Prof. Dr. Can “Mezuniyet töreni demek bir başarının hikayesi demek, başarının tescillenmesi demek, bir mutluluğun paylaşılması demek. Ama aynı zamanda mezuniyet töreni vedalaşmak demek. Şehirle vadalaşma, okulla vedalaşma, hocalarla, öğrencilerle vedalaşma anlamına geliyor. Dolayısıyla hem sevinç yönü var hem tatlı bir hüzün, bir ayrılık yönü var” diye konuştu.
Asıl imtihanın mezun olduktan sonra başladığını kaydeden Prof. Dr. Can, “Buradaki, okuldaki imtihanlarınız bitti ancak mezun olduktan sonra öğrencilerimizin karşılaşacakları sorunlar veya sorular yani asıl imtihan devam ediyor. Bu asıl imtihanda, bundan sonraki yaşamınızda, hayatınızda kolaylıklar diliyorum. Kimsenin umutsuzluk aşılamaya hakkı yok. Ben hepinize inanıyorum, iyi yerlere geleceğinize, çok önemli görevler başaracağınazi inanıyorum” şeklinde konuştu.
Törende konuşan Rektör yardımcısı Prof. Dr. Atilla Arkan da mezun olan öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. “Mezuniyet yeni bir başlangıç” diyen Prof. Dr. Arkan, “Bundan sonra son derece başarılı olacağınıza ve iyi yerlere geleceğinize yürekten inanıyorum. Çünkü inanıyorum ki buradaki öğretim üyesi arkadaşlarımız size ellerinden gelen en iyi eğitimi verdiler” diye konuştu. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Dereceye giren öğrencilere belgeleri Rektör yardımcıları Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Atilla Arkan, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç, Dekan Prof. Dr. Ahmed Vecdi Can ile öğretim üyeleri tarafından verildi. Tören, mezun olan öğrencilerin keplerini fırlatması ile sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!