İskenderoğlu, Aday Adaylığı Sürecini Değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

İskenderoğlu, Aday Adaylığı Sürecini Değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2015 12:23

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MESUT İSKENDEROĞLU, ADAY ADAYLIĞI SÜRECİNİN SON GÜNÜNDE BİR AÇIKLAMA YAPARAK SEÇİM ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mesut İskenderoğlu, aday adaylığı sürecinin son gününde bir açıklama yaparak seçim çalışmalarını değerlendirdi.
AK Parti’de aday adaylığı sürecinin kesin aday listelerinin yarın açıklanması ile birlikte son bulacağını hatırlatan İskenderoğlu, “Elbbette heyecanlıyız. Yarın aday olup olmayacağımız belli olacak. Listede kendimize yer bulursak mutlu olacağız. Fakat hakkımızda farklı bir karar verilmesini de yanlış değerlendirmeyeceğiz ve partimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Seçim döneminin başlangıcından itibaren yoğun bir çalışma içerisinde bulunduğunu ifade eden Mesut İskenderoğlu, “AK Parti’mizden milletvekili olmak için 14 Şubat’ta başvuruda bulundum. O tarihten beri hem teşkilat mensuplarımızla hem de şehrimizin her kesimiyle bir arada olmaya gayret ettik. Amacımız kendimizi anlatmaktı ancak bundan da önemlisi insanların vekillikten beklentilerini öğrenmekti. Bu amaçla teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Trabzon’daki sivil toplum kuruşlarına gittik. Toplumun her kesimiyle olabildiğinde bir arada beraber olmaya çalıştık. Bu süreçte partimiz , parti içi ve STK’lara temayül çalışması yaptı. Bunlar, ülkemizin daha da demokratikleşmesi adına tarihi adımlardı.Sonrasında bizleri Ankara’ya davet ettiler ve Genel Merkez’de yüz yüze görüşmeler oldu. Bu süreçte insanımızı anlamak noktasında çok önemli kazanımlar elde ettik” açıklamasını yaptı.
Milletvekilliğini kutsal bir görev olarak gördüğünü belirten Mesut İskenderoğlu, “Aday adaylığımızın milletvekili adaylığı şeklinde devam edip etmeyeceği belli olacak. Elbette heyecanlıyız. İlahi kitapta eşref-i mahlukat olarak nitelendirilen insanlara vekillik etmenin de kutsal olduğuna inanıyorum. Bu açından açıklanacak listede olmamız bizleri mutlu edecektir. Fakat hakkımızda farklı bir karar verilmesini de olgunlukla karşılayacağız, nefsimize yenilmeyeceğiz. Başından beri ’Olsak da buradayız olmasak da buradayız" dedik. Aynı sözü, aynı duruşu şimdi de tekrar ediyoruz. Bu süreçte bedenen, aklen, kalben yanımızda olan herkese şükranlarımı sunuyorum. ‘Allah utandırmasın’ duasını hiç aklımızdan çıkarmadan yürüttüğümüz bu sürecin hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!