İşkad, Antalyalı İş Kadınlarını Konuk Etti

Güncelleme Tarihi:

İşkad, Antalyalı İş Kadınlarını Konuk Etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 13:20

KASIM AYINDA YAPILAN SEÇİMİN ARDINDAN ADANA İŞKADINLARI DERNEĞİ (İŞKAD) YENİ YÖNETİM VE ÜYELERİ RAMADA OTEL’DE DÜZENLENEN KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

Kasım ayında yapılan seçimin ardından Adana İşkadınları Derneği (İŞKAD) yeni yönetim ve üyeleri Ramada Otel’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
eni yönetimin üyelere tanıtıldığı etkinlikte Antalya TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) üyeleri Aynur Nilgün, İnci Arslan, Mine Bayram Bilgici, Serap Kocaoğlu, Serpil Peker ve Nesrin Fidan’de konuk oldular.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik konuklara ve üyelere yönetimi görevleriyle tanıttı. Yapılan seçimin ardından Belgin Özçelik başkanlığındaki İŞKAD yönetiminde Başkan yardımcılıklarına Huriye Yamanyılmaz ve Süheyla Gergin, Genel Sekreterliğe Berman Mantı, Saymanlığa Nilgün Ekmekçi, Ayşe Aslan ve Selma Altunsüzen ise Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
Başkan Belgin Özçelik yaptığı konuşmada, “Yönetim olarak çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bugüne kadar birçok başarılı projeyi hayata geçiren İŞKAD isminden daha da çok bahsettirecektir. Kasım ayında yapılan seçimden sonra tüm yönetim kurul üyeleri olarak yeni projeler üretmek adına çalışmalar başlattık yakında birçok projeye start vereceğiz” dedi.
Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği Genel Sekreteri Serap Kocaoğlu ise, "Bu kadar güzel bir ortamda karşılandığımız için çok mutluyuz. TOBB Akdeniz KGK üyeleriyiz, aynı zamanda Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği üyeleriyiz. Hem dernek adına hem kurul adına bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bizde Antalya’ya İŞKAD üyelerini bekliyoruz" ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!