Işık azalıyor

Güncelleme Tarihi:

Işık azalıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2009 00:00

Fenerbahçe Asbaşkanı, "Bu oyunla şampiyonluk yarışı zor. Tünelin ucundaki ışık azalıyor" derken, "Sezon sonunda oturup, bu işin muhasebesini yapacağız" diyerek Aragones’e mesaj yolladı.

FENERBAHÇE Asbaşkanı Ali Koç, Gençlerbirliği yenilgisinden sonra sert çıktı. Takımın futbolunu eleştiren Koç, "Tünelin ucundaki ışık azalıyor" diyerek şampiyonluk şanslarının zora girdiğini söyledi. Ali Koç, şöyle devam etti: "Bu oyunla şampiyonluk yarışı zor. Tünelin ucundaki ışık azalıyor. G.Birliği hak ettiği bir galibiyet aldı, biz de hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Seyircilerimize teşekkür ediyoruz ama onları üzdük. Bir an önce toparlanmamız lazım. Ruhumuzu kazanmamız lazım. Ruhumuzla oynayıp kaybettiğimiz zaman zaten sorun yok." Aragones hakkında da açıklamalarda bulunan Koç, "Sezon sonunda oturup, bu işin muhasebesini yapacağız" diyerek deneyimli teknik adama mesaj gönderdi. Aragones’in yayıncı kuruluşa konuşmadığı için ceza alması bekleniyor.

Takım olarak kötüyüz

Dünkü maçta F.Bahçe’nin en iyisi olarak dikkat çeken kaleci Volkan Demirel, "Galip gelemediğimiz sürece benim kurtarışlarımın hiçbir önemi kalmıyor" dedi. Takım olarak çok kötü oynadıklarını itiraf eden milli kaleci, "Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. İçeride konuşuyoruz daha iyi oynayabilmek için. Fakat bazen sahaya çıkınca konuşulanlar olmuyor. Şampiyonluğa oynayan takımın eline geçirdiği fırsatları değerlendirmesi lazım. Ancak takım olarak çok kötü oynuyoruz. Matematiksel olarak şampiyonluk şansımız sürdüğü sürece her şey bitmiş sayılmaz. Bu değirmenin altından çok su akacaktır. Bu avantajlar bize çok gelecektir. Kimse merak etmesin, umutsuzluğa kapılmasın" diye konuştu.







Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!