İşi için modellik yaptı

Emre Kurttepe’linin eşi, Maide Kurttepeli, yeni alışveriş sitesi Hipsin için modellik yaptı.

Haberin Devamı

İpragaz’ın ortaklarından Emre Kurttepeli’nin eşi Maide Kurttepeli, Trendyol’dan sonra Hipsin adında bir gençlik alışveriş sitesi kurmuştu. Murat Başoğlu’nun sahibi olduğu hediyelik eşya markası Takkunya ile işbirliği yapan Kurttepeli, www.hipsin.com için objektif karşısına geçip modellik yaptı. Eskiden manken olan Kurttepeli, Murat Başoğlu ile birlikte, Takkunya marka tişörtlerle objektife poz verdi.

Tarihe destek buluşması

Kültür ve sanat bilincinin geliştirilmesi konusunda faaliyet gösteren EPOS 7 Derneği, Topkapı Sarayı Bab-ı Selam bölümünün restorasyonuna destek için Kadir Has Üniversitesi’nde bir etkinlik düzenledi. Dernek başkanı Zafer Kozanoğlu ile yardımcıları Arzu Sabancı ve Didem Çapa’nın ev sahipliği yaptığı etkinliğe aralarında Siren Ertan’ın da olduğu tanınmış simalar katıldı. Etkinlik kapsamında “Porselenin Büyülü Tarihine Yolculuk” adlı bir de konferans düzenlendi. NG Kütahya Porselen’in sponsorluğundaki konferansa konuşmacı olarak katılan Ömür Tufan, porselen hakkında bilgiler verdi.

Haberin Devamı

Eski eş yeni dost

Tohum Otizm Vakfı Başkanı Mine Narin, Bülent Verdi’yle evliliğini yıllar önce anlaşarak bitirmişti. Hello! dergisi, dostlukları devam eden eski çifti Bebek’te görüntüledi. Oğulları Kaan’la birlikte güzel havanın tadını çıkaran ikili, sık sık bir araya gelerek oğullarıyla vakit geçirdiklerini belirtti.

Yeni koleksiyona eğlenceli alışveriş

H&M’in tasarımcı Maison Martin Margiela’nın işbirliğiyle hazırlanan yeni koleksiyonu, önceki gün markanın İstinye Park’taki mağazasında tanıtıldı. H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliği yaptığı davete birçok ünlü isim katıldı. Davetliler, “Maison Martin Margiela with H&M” koleksiyonunu dünya ile aynı anda tanıma ve öncelikli olarak alışveriş yapma fırsatı yakaladı. Davet, DJ Elif Tanrıbilir’in müzikleri ve Carlo Bernardi’nin ikramları eşliğinde devam etti.

Caz geceleri

Kasım başında Dianne Reeves konseriyle başlayan Chivas Jazz Knights, 13-14 Kasım günlerinde de ‘cazın profesörü’ Terence Blanchard’ı Nardis Jazz Club’da ağırladı. Etkinlik kapsamında aralık ayında Ernie Watts sahneye çıkacak. Watts’a konserlerinde konuk sanatçı olarak Kerem Görsev eşlik edecek.

Haberin Devamı

Müziğe doyacaksınız

Dünya genelinde yetenekli DJ’leri seçip onlara ‘W Otel’lerde müzik yaptıran “DJ Lab” turnesinin İstanbul ayağı bu gece düzenleniyor... Gecede Marylouise Pels ve Vanessa Giovacchini’den kurulu DJ Duo Posso performans sergileyecek.

AJANDA

Olimpia’da Sensiz Olmaz

Şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil, bu gece Beyoğlu’ndaki Olimpia Event Hall’de hayranlarıyla buluşuyor. Ortaçgil, sezonun ilk konserinde “Sen” isimli yeni albümündeki şarkıların yanı sıra “Denize Doğru” ve “Acıtır” gibi unutulmaz eserlerini seslendirecek. Duyurulur!

Yazarın Tüm Yazıları