İşadamları 1461 Trabzon’a sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

İşadamları 1461 Trabzon’a sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2012 09:10

Cemil Genç, “Ciddi alıcı olduğumuzu söyleyerek başvurumuzu yaptık” dedi.

Haberin Devamı

TRABZON Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı eleyerek dikkat çeken 1461 Trabzon’u satın almak için Trabzonspor yönetimi ile temasa geçti.

‘Trabzonspor’un pilot takımı’ olarak kurulan ancak PTT 1. Lig’de gösterdiği başarıyla Süper Lig’in en önemli adaylarından biri haline gelen 1461 Trabzon’un, lig statüsünden kaynaklanan engellere takılmaması için girişimler sürüyor.

TSGİAD Başkan Yardımcısı Cemil Genç süreçle ilgili şunları söyledi: “TSGİAD Başkanı Emre Aksoy ve yönetim kurulu üyesi Adem Kahraman’dan oluşan bir heyetle Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ı ziyaret ettik. 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen ve Trabzonspor yöneticisi Emin Kahraman’ın da katıldığı bir görüşme yapıldı. Nevzat Şakar, takımın satılmasına karşı olduğunu ancak Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in satışa sıcak bakmasından dolayı 1461 Trabzon’u satmak durumunda olduklarını belirtti. Biz de ciddi alıcı olduğumuzu söyleyerek başvurumuzu yaptık ancak talebimizle ilgili henüz gelen resmi bir yazı yok. İşi resmiyete dökmelerini bekliyoruz.”

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!