İş kadınından, kadın takımına forma desteği

Güncelleme Tarihi:

İş kadınından, kadın takımına forma desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 13:25

İş kadınından, kadın takımına forma desteği

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - LOKMAN Ecza Deposu'nun forma ve deplasman desteği verdiği 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı, TFF Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası final grubunda Kayseri Gençlerbirliği ile karşılaşacak.
1207 Antalya Kadın Futbol takımı, 127 takımın mücadele ettiği TFF Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası'nda final grubuna kaldı. Ankara'da yapılacak final grubu müsabakaları öncesi Lokman Ecza Yönetim Kurulu Başkanı, ATSO Meclis Başkan Yardımcısı ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği yönetim kurulu üyesi Hatice Öz, takımı antrenmanda ziyaret ederek başarı diledi. Oyuncularla sohbet eden Hatice Öz, forma hediye etti.
Kulüp Başkanı Süleyman Türk, sınırlı imkanlarla Antalya'yı başarılı şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydetti. Hatice Öz'ün takıma maddi ve manevi destek verdiğini kaydeden Türk, "Herkesi Antalya'nın bu özel takımına sahip çıkmaya çağırıyorum. Hatice Öz'e ilgisinden ve desteğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Teknik direktör Hüseyin Türk ise final grubu ilk maçında Kayseri Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını kaydetti. Karşılaşmanın bugün saat 18.00'de 19 Mayıs statlarında oynanacağını vurgulayan Türk, final karşılaşmanın ise 3 Haziran Pazar günü oynanacağını ifade etti.
1207 Antalya Kadın Futbol takımı sahaya Sude, Beyzanur, Esra, Öznur, Nisa, Sebahat, Kevser, Rabia, Seda, Melisa ve Ayşenur ilk 11'i ile çıkacak. Yedek kulübesinde ise Tuana, Merve, Şura, Beyza ve Nuray yer alacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!