İş kadını oldu

Manken Fulya Elmas, sevgilisi Doğan Gündoğdu ile tanıştıktan sonra iş kadını olmaya karar verdi.

Borsada danışman olarak çalışmaya başlayan Elmas, Gündoğdu ile evlilik yolunda ilerliyor. Geçtiğimiz gece bayram ve yılbaşı alışverişi için Nişantaşı’nda dolaşan ikili yılbaşını yurtdışında geçirecekler.

Sabancı’nın konuğu

Sibel Can, geçtiğimiz hafta Ahu Tuğbay’ın yalısında verdiği davete katılmıştı. Önceki gece İstinye’de demirli bulunan Halas adlı yatta yeni yıla merhaba partisi veren Güler Sabancı’nın konuklarından biri de Sezen Aksu’ydu. Davete sevgilisi Önder Fırat’la katılan Aksu, arabadan inerken kar ve buz yüzünden yürümekte zorlandı. Aksu’ya Önder Fırat yardım etti.

Antalya’da Laila açıldı

Eğlence dünyasında marka olan Laila’nın Antalya şubesinin açılışı da görkemli oldu. Şefik Öztek ve ortağı Ali Korkmaz’ın kapıda karşıladığı yaklaşık 3000 kişi, gönüllerince eğlendi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de katıldığı açılışta ayrıca, Simge Selçuk ve sevgilisi Ersin Çağlar, manken Gali Kara, Göksel Kortay, Gencay Gürün, Bekir Aksoy ve Ferah Tümer, Şahnaz Çakıralp, Songül Çavuşoğlu, İlkay Tuna, Mert Kılıç, Nuran Devres, Murat Cevahir ve sevgilisi Zeynep Okul, Ozan Kaçmaz, Fenerbahçe Yönetim kurulu üyesi Mehmet Karasu ve eşi katıldı.

Sahnelere döndü

Bir dönemlerin ünlü ismi Gülden Karaböcek, altı yıl aradan sonra sahnelere döndü. Elmadağ’daki Paella barda sahneye çıkmaya başlayan Karaböcek’i ilk gecesinde yakın dostu Ahu Tuğba yalnız bırakmadı. Kuliste Karaböcek’i ziyaret eden Tuğba, kırmızı bir kıyafetle sahneye çıkan Karaböcek’e başarı diledi.
Yazarın Tüm Yazıları