İş hayatında başarı kazanmak isteyen İngilizce konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

İş hayatında başarı kazanmak isteyen İngilizce konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2011 16:56

Eğitim ve kariyer geçmişleri birbirlerine çok benzeyen iş insanlarını farklı kılan en belirgin özellik yabancı dilde iletişim kurabilme becerisi. Dünyadaki herhangi bir ülkeyle ticaret yapmak isteyen iş sahipleri ve terfi almak isteyen özel şirket ve kamu çalışanları artık mutlaka İngilizce bilmek zorundalar.

Haberin Devamı

İngilizce bilenler daha çok kazanıyor

İngilizce iş dünyasının ortak dili. İster özel bir şirkette olsun ister kamu alanında, İngilizce konuşabilen iş insanları diğer çalışanlara göre daha kolay terfi alıyor, özellikle yönetici pozisyonlarına çok daha kolay geçiş yapabiliyorlar. Bu durum da doğal olarak maaşlarını yükseltiyor.

Nasıl öğrenmeli?

EFINST Dil Okulları, çok daha kısa zamanda kesin sonuç alabileceğiniz bir İş İngilizcesi programıyla, İngilizceyi sizin için kabus olmaktan çıkarıp avantaja dönüştürüyor. EFINST İş İngilizcesi programı, iş yaşamında karşılaşabileceğiniz olaylar üzerinde yoğunlaşan, mülakat, CV hazırlama, e-posta yazımı, prezantasyon, telefon konuşmaları, toplantı teknikleri gibi hayati önem taşıyan konuları merkeze alan benzersiz bir eğitim programı.

Haberin Devamı

İsterseniz küçük gruplara katılın ister bire bir özel ders alın

İş İngilizcesi Programı sizin koşullarınıza uyum sağlayan bir program. Dilerseniz EFINST şubelerinde, sizinle benzer amaçlara ve kariyerlere sahip diğer çalışanlardan oluşan ve azami 5 kişiden oluşan küçük gruplara katılabilirsiniz. Daha kısa zamanda daha yoğun bir İngilizce eğitimi isterseniz, sizin için özel olarak hazırlanan bir eğitim programıyla özel öğretmeninizden bire bir özel ders de alabilirsiniz.

Mesleğinizin İngilizcesini öğrenmeye ne dersiniz?

2 kez üst üste AB Dil Ödülü kazanan ESP (Özel Amaçlı Mesleki İngilizce Programı) ile dilerseniz mesleğinize özel olarak hazırlanan bir program da tercih edebilirsiniz.

ESP programında, hedeflerinizin dışında, gereksiz hiçbir konu ders programınıza alınmıyor. Dersler, meslektaşlarınızla İngilizce sohbet ediyormuşsunuz havasında geçiyor. Bu sayede bilinen tüm İngilizce eğitim kalıplarının çok ötesinde, gerçek bir mesleki İngilizce deneyimi yaşıyorsunuz. İngilizceyi kısa zamanda öğrenip konuşmaya ve iletişim kurmaya başlıyorsunuz.

İsteyene internet üzerinden Canlı Canlı İş İngilizcesi

Şubelere gelemeyen katılımcılar için internet üzerinden küçük grup ve bire bir özel dersler de EFINST'in İş İngilizcesi Programı dahilinde veriliyor. Size uygun saatlerde düzenlenen Online derslerde öğretmeninizi canlı canlı bilgisayarınızın ekranında görüyor, soru sorabiliyor, aynı gerçek bir sınıftaymışsınız gibi ders yapabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayın:

Levent: 0212 282 90 64 - 65
Suadiye: 0216 302 72 50
Bakırköy: 0212 571 64 24
Bursa: 0224 272 60 09

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!