İş başka aşk başka

Nurettin Hasman ile Güliz Onursal’ın ikiz kızlarından Merve Hasman, geçtiğimiz günlerde Cem Büyükhanlı ile görüntülenmiş ve aşk yaşadıkları dedikoduları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Ben de ikili hakkında ‘iş mi aşk mı’ başlığıyla haber yapmış, iddiaları sayfama taşımıştım. Önceki gün Merve Hasman, Cem Büyükhanlı ile iş dışında bir ilişkisinin olmadığını belirten bir açıklama yaptı, Cem Büyükhanlı da aynı akşam yeni sevgilisiyle ortaya çıktı. Ahmet Güneştekin’in Tophane’deki Antrepo 3’te gerçekleşen “Yüzleşme” adlı sergisine adının Deniz Nar olduğunu öğrendiğim sevgilisiyle el ele katılan Büyükhanlı böylece dedikoduları yalanlamış oldu.

Efsanenin 75 yılı

Gözlük markası Ray-Ban’ın 75. yılı, önceki akşam Türkiye’de de kutlandı. Roxy’de yapılan Ray-Ban tutkunlarının katıldığı kutlamada Pamela Spence DJ’lik yaparken, MFÖ de şarkılarıyla geceye renk kattı.

Bebek’te yerel seçim

Dünya mutfağından örnekler sunan ve işletmeciliğini Melih Doğan’ın yaptığı Choice, önceki akşam Atilla Yükselal ve Rıza Öz’ün ev sahipliğinde İstanbul gecelerine merhaba dedi. Yoğun yağmura rağmen izdiham yaşanan açılışa iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katılırken, İstanbul’un efsane mekanlarından She Bar’ın sahibi DJ Tarık Koray’ın müzikleriyle eğlence geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

90’lar partisi

Özgür Aras’ın işletmeciliğini yaptığı Asmalımescit’teki Ablam, geleneksel hale getirdiği 90’lar Türkçe Pop partilerine devam ediyor. Bu akşam İstanbulluları Ablam da eğlendirecek Özgür Aras, DJ kabinine geçerken, 90’lı yılların en sevilen Türkçe şarkılarıyla müzik severleri ağırlayacak.

Yüzleştiler

Ahmet Güneştekin’in, mitoloji ve sözlü kültürden beslenen çalışmalarıyla, dinler, savaşlar ve insanlık suçları gibi toplumsal olayları konu edindiği “Yüzleşme” adlı sergisi sanatseverlerle buluştu. Tophane’deki Antrepo 3’teki sergiye, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkan Sabancı, Didem-İzzet Antebi ve Ruken Mızraklı gibi siyaset, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de büyük ilgi gösterdi.

Yazarın Tüm Yazıları