İrfan Aktar: Adnan Polat konuştukça batıyor!

Güncelleme Tarihi:

İrfan Aktar: Adnan Polat konuştukça batıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 15:01

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Ünal Aysal hakkındaki sözleri nedeniyle Adnan Polat'a çok ağır sözler söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da, eski başkanlar Adnan Polat ile Ünal Aysal arasında yaşanan söz düellosu sarı kırmızılı kulübün bugün yapılan Divan Kurulu toplantısına da damga vurdu.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, gündem dışı bir şekilde söz alarak daha önceden hazırladığı bir yazılı metni okudu. Polat'ı çok ağır ifadelerle eleştiren Aktar, şunları söyledi:

"Son günlerde iki eski Galatasaray Başkanı arasındaki seviyesiz, anlamsız, faydasız söz düellosu kulübümüze ağır zarar vermektedir. İki başkan arasında özellikle Adnan Polat'ın kulüp üyelerimizi elinde belge olmadan suçlaması hiç etik değildir.

"LAFA BAKARIM, SÖYLEYEN KİM?"
Adnan Polat bu açıklamaları ile tarihte kendine ayrı bir utanç sayfası açmıştır. Kendi düşen ağlamaz. O dönemde onu defalarca uyardık, kongre kararı al diye. Tarihte ibra edilmemiş tek Galatasaray Başkanı yer alacakken, konuşmaları ile daha da batmaktadır. Adnan Polat'ın bana yönelik suçlamalarına da elbet karşılık veririm. Mevlana'nın deyimi ile her söze cevabım var, lakin lafa bakarım, söyleyen kim?"

Haberin Devamı

YARSUVAT: KENDİ AYAĞIMIZA KURŞUN SIKIYORUZ
Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, camiada yaşanan tartışmalara değinerek, birlik çağrısında bulundu.

Toplantıda söz alan Yarsuvat, eski başkanlar Adnan Polat ve Ünal Aysal'ın birbiri hakkındaki açıklamalarına değinerek, "Her gazeteyi açışta, her televizyon düğmesine basışta Galatasaray ile ilgili olumsuz haberler görüyorum. Bunun sebebi biziz. Kendi ayağımıza kurşun sıkıyoruz. Bir başkan çıkıp, Galatasaray hakkında sözler sarf ediyor. Ardından başka bir başkan çıkıp, onun hakkında olumsuz sözler sarf ediyor. Galatasaray'ı bu şekilde götüremeyiz. Galatasaray, bu şekilde başarıya ulaşamaz" şeklinde görüş belirtti.

"FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ OKUL İŞİNDE BAŞARILI OLAMAZ"
Camianın farklı sıfatlarla bölündüğünü dile getiren sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı, şunları aktardı:
Tartışmalar öyle hale geldi ki; Galatasaraylı, derin Galatasaraylı, liseli, o da bitti liseciler çıktı. Bunlar, Galatasaray'ı bilmiyorlar. Galatasaray'ın ilkelerini benimseyen herkes Galatasaraylıdır. Galatasaray, ilkokuluyla, lisesiyle, üniversitesiyle, spor kulübüyle, vakıflarıyla ve dernekleriyle bir kültürdür. Onun için 'Galatasaray camiası' diyoruz. Okulu olduğundan dolayı Galatasaray o kadar güçlüdür ki, kardeş kulüplerimiz okul kurmaya başlamıştır. Beşiktaş Koleji açıldı ve kapandı. Ardından dost kulübümüz Asya Kıtası'nda okul açmaya çalışmıştır. Açılan okullara kendi adını vermeye çalışmıştır ama başarılı olamamıştır, olamaz da... Galatasaray, diğerlerinden farklı bir kültürdür. Bu kültürün ilkelerini benimseyen herkes, Galatasaraylıdır. Onun için liseli, liseci, derin, sığ gibi sıfatlarla Galatasaraylıların bölünmesine müsaade etmeyelim. Bu tarz konuşmaları da özellikle başkanlık yapmış kişilerden duymayalım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!