İntihar mangası

Güncelleme Tarihi:

İntihar mangası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 1998 00:00

Yavuz GÖKMEN
Haberin Devamı

Bu maça çıkan kadronun tam anlamıyla bir ‘‘İntihar mangası’’ olduğunu söyleyebilirim. Bu kadroyu intihar için sahaya çıkaran Fatih Terim, ikinci sloganını, ‘‘İnadım inat...’’ diye atınca G.Saray ilk yarıda perişan oldu ve iki tane de aptalca gol yedi. Zaten maçın dramatik kaderini daha G.Saray sahaya çıkarken Fatih Terim çizmişti.

İlk yarıda sahaya çıkarılan Tolunay Kafkas tam 6 tane top kaybı yaptı ve bu arada ilk golde kesmesi gereken topu seyirci gibi seyrederek G.Saray'ı mağlup duruma düşürdü. Kafkas bunun ardından sahada uyurgezer gibi dolaşmaya başladı ve takımını 10 kişi bırakmak için elinden geleni yaptı. Bu arada Fatih Terim, Kafkas'ın futbol hayatını söndürmek için olsa gerek, hiçbir müdahalede bulunmuyordu.

İlk yarıda ikinci süperstar Hasan Şaş'tı. Şaş'ın ilk yarı istatistikleri tam 9 tane top kaybı gösteriyor ve olumlu hiçbir harekete yer vermiyordu.

Bu arada, ikinci golde de Vedat İnceefe sahneye çıktı ve inanılmaz bir ıska geçerek ilk yarıyı noktaladı. Santrforsuz oynayan takım, ilk yarıda Gica Popescu ve Iulian Filipescu sayesinde ayakta kalıyordu. Filipescu'nun hatalı hiçbir istatistiği yoktu. Keza, Gica Popescu da ona yakın istatistiklerle oynuyordu.

İkinci yarı Tolunay Kafkas oyundan alındı ve Burak Akdiş sahaya girdi. takımda büyük bir düzelme oldu. Ne var ki, Ergün Penbe'nin oyuna sokulmasında geç kalınmış, bu arada Ümit Davala'nın inanılmaz bir golü kaçırması işin üzerine tuz biber ekmişti.

İntihar Mangası görevini tam yapamadıysa bunu Fatih Terim'e değil, birkaç G.Saraylı futbolcunun özverisine borçluyuz. Yoksa halimiz haraptı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!