Melo'lu Inter dünyaya rezil oldu!

Güncelleme Tarihi:

Melolu Inter dünyaya rezil oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 23:25

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde, G, I, J ve K gruplarında 5. hafta maçları oynandı.

Haberin Devamı

İtalyan ekibi Inter 2-0 öne geçtiği maçta İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımına 3-2 yenilerek gruptan çıkma şansını yitirdi. Çek takımı Sparta Prag ise konuk ettiği İngiliz ekibi Southampton'ı 1-0'la geçerek K Grubu'nda lider olarak üst tura yükseldi.

G Grubu'nda Hollanda ekibi Ajax ağırladığı Yunan takımı Panathinaikos'u 2-0 yendi ve lider olarak üst tura yükseldi. İspanyol ekibi Celta Vigo ise konuk ettiği Belçika temsilcisi Standard Liege ile 1-1 berabere kaldı.

Daha önceden I Grubu'ndan lider çıkmayı garantileyen Alman takımı Schalke 04 konuk ettiği Fransız ekibi Nice'i 2-0 yendi. Avusturya temsilcisi Salzburg, deplasmanda Rus ekibi Krasnodar ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Krasnodar ikinci olarak üst tura çıkmayı garantiledi.

J Grubu'nda oynanan maçta Azerbaycan ekibi Karabağ deplasmanda Çek Cumhuriyeti'nden Slovan Liberec'e 3-0 yenildi. İtalyan ekibi Fiorentina ise ağırladığı Yunan takımı PAOK'a 3-2 mağlup oldu. Gruptan çıkacak takımlar, son hafta maçlarında belli olacak.
TSİ 21.00'de başlayan maçlarda alınan skorlar ve 4 grupta oluşan puan durumları şöyle:

G Grubu
Celta Vigo (İspanya) - Standard Liege (Belçika): 1-1
Ajax (Hollanda) - Panathinaikos (Yunanistan): 2-0

I Grubu
Krasnodar (Rusya) - Salzburg (Avusturya): 1-1
Schalke 04 (Almanya) - Nice (Fransa): 2-0

J Grubu
Slovan Liberec (Çek Cumhuriyeti) - Karabağ (Azerbaycan): 3-0
Fiorentina (İtalya) - PAOK (Yunanistan): 2-3

K Grubu
Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) - Southampton (İngiltere): 1-0
Hapoel Beer Sheva (İsrail) - Inter (İtalya): 3-2

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!