İnter Toto'da umutluyuz

Güncelleme Tarihi:

İnter Totoda umutluyuz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 1997 00:00

İstanbulspor ve Samsunspor 3. maçları sonunda gruplarında liderliklerini sürdürürken, tur için de büyük avantaj yakaladılar.
Haberin Devamı

İstanbulspor

İnter Toto Kupası’ndaki güçlü temsilcimiz İstanbulspor zorlu W. Bremen deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılmasına rağmen 7. Grup'ta liderlik koltuğundaki yerini korudu. Sarı siyahlıların şimdi de gözü son maçını oynayacağı İsveç temsilcisi Oster'de. İstanbulspor hafta sonu karşılaşacağı Oster engelini de aşarak turu geçmeye çok yakın.

Samsunspor

İzlanda’nın Leiftur takımını 3-0 yenerek 6. Grup'ta liderliğini sürdüren Samsun da Hamburg'la deplasmanda oynayacağı maça kilitlendi. Teknik Direktör Hrubesch, Leiftur karşısında daha farklı bir skoru kaçırdıklarını belirtirken, ‘‘Hamburg’tan bizi yarı finallere taşıyacak sonucu almak için çalışacağız’’ dedi. Samsun Hamburg maçının havasına erken girmek için bugün Almanya'ya gidiyor.

Antalyaspor

Antalya ise deplasmanda Rusya’nın Nijni Novgorod takımına 1-0 yenilerek bu hafta da galibiyetle tanışamadı. Bir beraberlikle 11. Grup'ta son sırada yer alan kırmızı beyazlıların tur umudu yok. Antalyaspor hafta sonu Yugoslavya'nın Proleter takımı ile oynayacağı maç prestij mücadelesinden öteye geçmeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!