İnsua'nın Cimbom pişmanlığı

Güncelleme Tarihi:

İnsuanın Cimbom pişmanlığı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2007 00:00

Küme düşerse Borussia Mönchengladbach’tan ayrılacak olan Federico İnsua, G.Saray’a gelmek istediğini belirterek haber gönderdi.

İKİ yıl peşinde koşan Galatasaray’ın teklifini kabul etmeyip sezon başında Almanya’nın B.Mönchengladbach takımına transfer olan Arjantinli Federico İnsua pişmanlık yaşıyor. İnsua, Boca Juniors’tan ayrılacağını açıkladığında "hayır" dediği G.Saray’a gelmek için şimdi can atıyor. Temmuz ayında 3.2 milyon Euro karşılığında Alman kulübüne giden İnsua ligin dibinde yer alan takımının küme düşmesi halinde Mönchengladbach’tan ayrılmayı planlıyor. İnsua, menajeri K.H.Thielen Türkiye’de yakın dostları ve menajerler aracılığıyla Galatasaray Kulübü’ne haber yolladı.

Ülkesi Arjantin’de futbol oynamaktansa Avrupa’da kalmak isteyen Arjantinli futbolcunun ilk tercihinin G.Saray olduğu öğrenildi. Alman kulübü ile 2010’a kadar sözleşmesi bulunan İnsua’nın G.Saray’ın kendisinde ısrarcı olması halinde B.Mönchengladbach ile görüşüp 2.Lig’de forma giymek istemediğini belirterek kolaylık sağlanmasını isteyeceği ifade edildi. G.Saray’ın da Almanya’da 27 maçta 2039 dakika oynayıp iki gol atan İnsua’ya sıcak baktığı belirtildi.

Suazo da gündemde

G.Saray’ın gündemine giren diğer isim ise Şili’nin Colo Colo takımında forma giyen Suazo. Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in forvette forma giyen bu oyuncuyu çok beğendiği ve maliyetinin de düşük olmasından dolayı transferine olumlu bakıldığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!