İnsanlar arasında unutulan iletişimi eserlerine taşıdı

Güncelleme Tarihi:

İnsanlar arasında unutulan iletişimi eserlerine taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 18:07

İnsanlar arasında unutulan iletişimi eserlerine taşıdı

Haberin Devamı

İSTANBUL'da yaşayan sanatçı Beyza Boynudelik, 'Ters Yüz' ismini verdiği ikinci kişisel desen ve gravür sergisini Muğla'nın bodrum ilçesinde açtı. Palmarina Mine Sanat Galerisi'ndeki sergide, sanatçının 17 eserine yer verildi.
İstanbul, Ataköy, Yeldeğirmeni Mevkisi'ndeki atölyesinde çalışmalarını sürdüren Beyza Boynudelik, serginin açılışını galeri sanat direktörü Ayşe Koçak ve sanatçı arkadaşları ile yaptı.
Boynudelik, sergideki çelik plakalara sprey ve akrilik boya kullanarak yaptığı baskıların sonucunda elde ettiği eserlerde, gerçek iletişimi unutmuş ve yalnızlaşmış kent insanı ile kente dair simgesel olgular ve doğayla yeniden iletişime geçme çalışmalarını yansıtmaya çalıştığını söyledi.
Bu eserlerini sanatseverlerle paylaşmak istediğini belirten Boynudelik, "Teknoloji ilerledikçe ilişkilerde insanların yalnızlaştığını ve insanın insanla ve doğayla ilişkilerinin ters yüz olduğuna tanık oluyoruz. Buna rağmen insanın özüne dönüşünde verdiği mücadeleyi de eserlerime yansıtmaya çalıştım" dedi. Sergi, 25 Ocak'a kadar gezilebilecek.
Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!