İnşaat projelerine Hürriyet ödülü

Güncelleme Tarihi:

İnşaat projelerine Hürriyet ödülü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2014 01:01

Hürriyet, Türk ekonomisinin amiral gemisi haline gelen inşaat ve gayrimenkul sektörü için “Sign Of The City Awards” yarışmasını düzenliyor.

Haberin Devamı

Emlak sektörüne verdiği önemi ve değeri, hurriyetemlak.com yatırımı ile de gösteren Hürriyet Dünyası, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, inşaat ve gayrimenkul projelerini ödüllendiriyor. “Sign of the City Awards” yarışmasının ikinci jüri çalışma toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projeleri, başkanlığını Dr. Yüksek Mühendis Mimar Doğan Hasol’un yaptığı 18 kişilik jüri tarafından değerlendiriliyor. Jüri üyeleri toplantı sırasında sayıları 120’yi bulan başvuruların değerlendirme kriterleri ve ağırlıkları konusunda görüş ve fikirlerini belirtti. “En İyi Kentsel Tasarım” kategorisinin de eklenme kararı alındığı toplantıda ayrıca katılımcılardan gelen sorular tek tek incelenerek cevaplandırıldı.

Haberin Devamı

SÜREÇ BAŞLADI

En iyi kentsel dönüşüm, en iyi sosyo-kültürel yapı, en iyi eğitim, en iyi sağlık ve yılın fark yaratanı kategorilerinde meslek odaları, sektörel dernekler ve birlikler beğendikleri projeleri aday olarak gösterebilecek. Başvuruların değerlendirilmesinin ikinci aşamasında jüri üyeleri, teknik elemeyi geçen projeler arasından online olarak yapacağı ön elemeyle her kategori için 5 finalist belirleyecek. Final aşamasında ise jüri, her kategoride tamamlanmış ve devam eden proje olarak 2 ödül sahibini seçecek. “Sign of the City Awards”’da “Yılın Fark Yaratanı” ve “En İyi Konsept Mimari Tasarım” hariç 16 kategoride 34 adet tamamlanmış ve devam eden proje ödülü sahiplerini bulacak. 15 Eylül’e kadar başvuruların yapılabileceği yarışmanın ödül töreni ise 6 Kasım Perşembe akşamı İstanbul Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirilecek. Katılımcı markalar, yarışma başvurularını yapabilecekleri www.signofthecity.com/ web sitesinde, aynı zamanda katılım koşulları, kategorilerin detayları ve duyuruları takip edebilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!