İnovasyon Haftası'nda Altınordu'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan sürprizi

Güncelleme Tarihi:

İnovasyon Haftasında Altınorduya Cumhurbaşkanı Erdoğan sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 15:15

İnovasyon Haftası'nda Altınordu'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan sürprizi

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA) - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) konuğu olarak Türkiye İnovasyon Haftası'na katılan Altınordu'nun kurduğu İnovatif Futbol etkinlik alanını inceledi.
İstanbul Kongre Merkez'inde, 'İnovatif Futbol Antrenmanı' temalı bir alan oluşturup futbol yetiştiriciliğinde kullandığı Passense, Shilton Tablası, Senseball ve Smart Speed gibi inovatif futbol antrenman sistemlerini sergileyen Altınordu'nun U11 takımı oyuncularının gösterilerini, fuarı ziyaretinde izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Passense sahasına çıkarak zorluk derecesi yüksek atışlar gerçekleştirdi.
Çeşitli açı, hız ve yüksekliklerde gelen topu kontrol edip sensörlü pencerelerden içeriye atmayı ilke edinen sistemi beğenen Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan sistemin pilot bölgeler halinde ülkemize yayılması için çalışma yapılmasını istedi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici'nin de katıldığı ziyarette Altınordulu çocuklar Erdoğan'ı, "Hoş geldin Tayyip Dede" diye bağırarak karşıladı. Yetişen bu çocukların Altınordu'yu şampiyonluğa taşıyacağını söyleyen Erdoğan, "Başkan Seyit Mehmet Özkan'ı yaptığı çalışmalar için tebrik ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!