İnönü'de olay çıkaran 3 kişi serbest kaldı

Güncelleme Tarihi:

İnönüde olay çıkaran 3 kişi serbest kaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2013 15:44

BJK İnönü Stadyumu’nda, protokol tribününden numaralı tribüne atlayarak demir coplarla taraftarları döven 3 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest kaldı. Binlerce taraftarın gözü önünde gerçekleşen rezalet, İnönü Stadyumu’ndaki güvenlik açığını da ortaya çıkarttı. Saldırganlar, kulübün davetlisi olarak geldikleri için protokol tribününe ellerini kollarını sallayarak, üzerleri aranmadan girmiş.

Haberin Devamı

İnönü Stadyumu’ndaki olayların ateşi, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın maç sonuna doğru yuhalanmasıyla yakıldı.

İNÖNÜ STADI'NDA SKANDAL

İlk olarak eski açık tribünler, “Aybaba istifa” diye bağırdı. Bunun üzerine numaralı tribün, bu kısma dönerek yuhaladı. Numaralı tribünden bir kaç kişi Samet Aybaba aleyhine bağırınca kavga çıktı. İki grup kavga ederken protokol tribününden atlayan takım elbiseli 3 kişi, ellerindeki demir coplarla aralarına daldı. Polis gelince, elleri coplu 3 kişi geldikleri yoldan protokol tribününe geri döndü.

Polis numaralı tribünden bir kaç taraftarı gözaltına aldı. Takım elbiseli kişiler de protokol tribünü çıkışında gözaltına alındı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadelerine başvurulan taraftarlar ve takım elbiseli kişiler savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Beşiktaş yönetimi de, “Taraftarlarımızın şiddete maruz kalmış olduğu bu münferit olayın kabul edilmesi mümkün değildir” açıklaması yaptı.       

Haberin Devamı

İnönüde olay çıkaran 3 kişi serbest kaldı
               

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!