İnönü açılımı

Güncelleme Tarihi:

İnönü açılımı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 00:06

Siyah beyazlı taraftarlar, “Irkçılığa karşıyız, Beşiktaşlıyız” Diyarbakırlılar ise, “Beşiktaş” diye tezahürat yaptı. Ardından hep birlikte “Siyah beyaz” ve “Yeşil kırmızı” diye slogan attılar.

Haberin Devamı

TÜRKİYE son birkaç aydır “demokratik açılım” tartışmalarını yaşıyor. Açılımın en güzel örneği dün İnönü Stadı’nda verildi. Beşiktaş ile Diyarbakırspor arasında oynanan karşılaşma tam bir dostluk havasında başladı ve sona erdi. Siyah beyazlı taraftarlar, maç öncesinde “Beşiktaş-Diyarbakırspor el ele, hep beraber tribüne” diye tezahürat yaptı. Bunun üzerine iki takım oyuncuları bir araya gelip tribünleri selamladı. Selamlama sırasında tüm tribünler futbolcuları alkışladı.
Irkçılığa karşıyız Beşiktaşlıyız
Beşiktaşlı taraftarlar, futbolcuların birlikte tribünleri selamlamasının  ardından önce “Türkiye” diye tempo tutup, daha sonra da “Irkçılığa karşıyız, Beşiktaşlıyız” diye tezahürat yaptı. Diyarbakırsporlu taraftarlar da “Beşiktaş” diye tezahürat yaparken,  siyah beyazlı taraftarlar, konuk taraftarları alkışladı. Daha sonra iki takım taraftarları karşılıklı olarak “Siyah beyaz” ve  “Yeşil kırmızı” diye tezahüratlarda bulunup, centilmenlik örneği sergiledi. 

Haberin Devamı

Sümer: İlk kez dostluk gördük

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer, tribünlerde yaşanan dostluk nedeniyle Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner’e teşekkür etti. Sümer, “Süper Lig’de ilk kez dostça karşılandık. Bu, Türkiye için olumlu bir adım. Sahada alacağımız sonucun hiçbir önemi yok. Beşiktaş taraftarına ve size teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!