İngiltere'de açılış sessiz oldu

Güncelleme Tarihi:

İngilterede açılış sessiz oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2010 00:00

Futbolseverlerin merakla bekledikleri İngiltere Premier Ligi, Tottenham - Manchester City maçı ile başladı.

Haberin Devamı

Tottenham'da oynanan karşılaşmada iki takımda sessizliği bozamanyınca karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Transfer döneminde 'yine' paraları 'su gibi' akıtan City'nin ilk karşılaşmasından puan kayıbı ile ayrılması taraftarlarını üzdü.

Geçen yıl Galatasaray'da kiralık olarak oynayan ve şimdi de Tottenham'da forma giyen Giovanni Dos Santos 77. dakikada oyna dahil oldu.

Tottenham, 2. hafta deplasmanda Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Stoke City ile karşılaşacak. Manchester City ise 2. hafta sahasında Liverpool ile karşılaşacak.

CHELSEA'DE DROGBA GÜNÜNDEYDİ

Chelsea Premier Lig'in ilk hafta mücadelesinde sahasında West Bromwich'i ağırladı. Londra temsilcisinin 6-0 yendiği maça Didier Drogba damgasını vururken, Maviler'e galibiyeti getiren goller 6. ve 90. dakikalarda Malouda, 45, 55 ve 68. dakikalarda Dorogba ve 63. dakikada Frank Lampard'dan geldi.

Haberin Devamı

Chelsea, bu galibiyetle birlikte maç ve averaj fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

TUNCAY İLK MAÇ SIFIR ÇEKTİ

Temsilcimiz Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Stoke City ligin ilk maçında deplasmanda Wolves'e 2-1'lik skorla mağlup oldu. Ev sahibi takıma 3 puanı getiren golleri David Jones ve Fletcher atarken Stoke'nin tek golünü Faye kaydetti.

Ada'daki temsilcimiz Tuncay ise karşılaşmaya 51. dakikada dahil oldu. Wolves 2. hafta Everton deplasmanına giderken Stoke City sahasında Tottenham ile oynayacak.

PREMİER LİG'DE GÜNÜN SONUÇLARI

Aston Villa 3-0 West Ham
Balckburn 1-0 Everton
Bolton 0-0 Fulham
Sunderland 2-2 Birmingham
Wigan 0-4 Blackpool

İngilterede açılış sessiz oldu
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!