İngiltere 2-1 Galler / MAÇ ÖZETİ

Güncelleme Tarihi:

İngiltere 2-1 Galler / MAÇ ÖZETİ
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 10:00

EURO 2016 B grubunda İngiltere Galler'i 2-1 mağlup etti. 42. dakikada Bale'ın harika frikik golüyle 1-0 öne geçen Galler'e İngiltere 56'da Vardy ile karşılık verdi. Kalan dakikalarda bir çok pozisyonu kaçıran İngiltere 90+2'de Daniel Sturridge'nin golüyle müthiş bir geri dönüşe imza attı. Bu sonucun ardından İngiltere puanını 4'e çıkarırken Galler 3 puanda kaldı.

Haberin Devamı

STADYUM: Bollaert-Delelis
HAKEMLER: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp (Almanya)
Teknik Direktör: Roy Hodgson
İNGİLTERE: Joe Hart, Kyle Walker, Danny Rose, Gary Cahill, Chris Smalling, Raheem Sterling (46. dk Daniel Sturridge), Adam Lallana (73. dk Marcus Rashford), Eric Dier, Dele Alli, Harry Kane (46. dk Jamie Vardy), Wayne Rooney
Teknik Direktör: Chris Coleman
Galler: Wayne Hennessey, Chris Gunter, Neil Taylor, Ben Davies, James Chester, Ashley Williams, Joe Allen, Aaron Ramsey, Gareth Bale, Joe Ledley (67. dk Dave Edwards), Hal Robson-Kanu (72. dk Jonny Williams)
GOLLER: 42. dk Gareth Bale (Galler), 56. dk Jamie Vardy, 90+2 Daniel Sturridge (İngiltere)
SARI KARTLAR: 61. dk Ben Davies (Galler)

İngiltere 2-1 Galler / MAÇ ÖZETİ
B grubu ikinci maçında, İngiltere ile rakibini 1984'ten bu yana yenemeyen Galler karşılaştı. İlk yarıda topla daha fazla oynayan taraf İngiltere'ydi ancak golü Galler buldu. Galler, Bale'in 42. dakikada serbest vuruştan attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. 

Haberin Devamı

İkinci yarıya 2 değişiklikle başlayan İngiltere'de, kaptan Rooney'nin 55. dakikadaki şutunda, kaleci topu kornere çeldi. Oyuna sonradan dahil olan Vardy, köşe vuruşu sonrası oluşan karambolde topu ağlara göndererek İngiltere'nin skoru 1-1'e getirmesini sağladı. 

90+1. dakikada İngiltere atağında Alli ile duvar pası yapmak isteyen Sturridge'in top önünde kaldı. Sturridge, altı pasa girmeden yakın direğe yaptığı vuruşla İngiltere'yi 2-1 öne geçirdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!