İnegöl mobilyasının dünyaya açılan kapısı MODEF EXPO gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

İnegöl mobilyasının dünyaya açılan kapısı MODEF EXPO gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 13:56

İnegöl mobilyasının dünyaya açılan kapısı MODEF EXPO gün sayıyor

Haberin Devamı

 

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (BURSA),(DHA)- İNEGÖL mobilyasının dünyaya açılan kapısı olan MODEF Expo 2017, 17 Ekim'de açılacak. MODEF EXPO, 22 Ekim'e kadar sürecek ve dünyanın farklı ülkelerinden binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak. Fuarda, İnegöl’deki mobilya firmalarının özenle tasarladığı yeni sezon modeller ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.20 bin dolayında ziyaretçi gelmesi beklenen fuara, İnegöl mobilya sektörün önde gelen 180 mobilya firması katılıyor. Yoğun talep nedeniyle bu yıl portatif çadırın da kurulacağı fuarda 180 firma yerini alırken, başvuruların 200’ün üzerinde olduğu öğrenildi.

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, "Türkiye'nin modası İnegöl Mobilyası" sloganı ile yola çıktıklarını söyledi. MODEF yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, "Fuara katılacak 180 İnegöllü mobilya firmamız, 2018 yılı için hazırladıkları birbirinden özel tasarımlarını sunacaklar. Firmalarımız bu yıl çok iddialı ürünler tasarlayıp ürettiler. Her biri çok özel olan yeni sezon ürünler, sağlamlıkları ve fiyat avantajları ile dikkatleri üzerine çekecekler" dedi.

20 BİN ZİYARETÇİ

27 bin 100 metrekare kapalı ve portatif alanda düzenlenecek fuara 38 ülkeden 20 bin ziyaretçinin gelmesini hedeflediklerini söyleyen Uğurdağ, fuar için bütün hazırlıklarını tamamladıklarını da belirterek, "Dünyanın farklı ülkelerinden 500 dolayında ziyaretçimizin uçak biletlerini ve konaklamalarını karşılıyoruz. Bunlar çok ciddi ve büyük firmalar. Daha önceki müşterilerimize de ulaşıp davetler yaptık. Gazete ve televizyon reklamlarımız da bu hafta itibari ile başladı. Bu yıl bin 500'e yakın yurtdışı alım heyetinin fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Yıllardır fuarımızı ziyaret eden yurtiçi firmalarımız da var. Profesyonel ziyaretçilerimizin de üst düzey katılım göstermelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

GÜNDEN GÜNE ARTAN BİR BAŞARI GRAFİĞİ

MODEF EXPO 2017'nin İnegöl mobilya sektörünün ihracatına büyük oranda katkı yapacağına inandığını da söyleyen Uğurdağ, fuarın, İnegöl'deki mobilya üreticilerinin uluslararası alanda kendini ispatlamış profesyonellerle yeni ticari kapılar aralamalarını sağlayacağını vurgulayarak "Kalitesi, güveni, tasarımı ve yeni trendleri ile kendini kanıtlamış olan İnegöllü mobilyacılarımız bu fuar ile kendilerini profesyonellere tanıtma fırsatı bulacaklar. Fuarımızın önemli anlaşmalara zemin hazırlayacak. İnegöl mobilyası, kendi markalarıyla tasarım, kalite, rekabetçi fiyatlar, satış öncesi ve sonrası sağlanan müşteri memnuniyeti ile günden güne artan bir başarı grafiği yakaladı" ifadelerini kullandı. Uğurdağ, konuşmasını şöyle devam etti: 
“MODEF EXPO 2017'de Ev mobilyası, iç dizayn ürünleri, tekli, çiftli, üçlü kanepeler, koltuklar, yataklar ve geniş yelpazede birçok ürünün sergilenecek. MODEF EXPO 2017'ye gelen ziyaretçiler, sektördeki son gelişmeleri ve yeni ürünleri yakından takip edebilecekler. Yeni iş bağlantılarına zemin hazırlayacak uygun bir platform olan, MODEF EXPO 2017; sektöre yön veren mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, profesyonel satın alıcılar, bayiler, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri için çok önemli bir fırsat olarak öne çıkacak.”.

Fuardan ümitli olduğunu ifade eden Uğurdağ “Firmalarımız hızlı bir şekilde fuara hazırlanıyorlar. Stantları ile ürünleri ile firmalarımız fuarımıza renk katacaklar. Ben bu bağlamda hem şahsım,hem de yönetim kurulum adına, fuar hazırlığı yapan tüm firmalarımıza kolaylıklar diliyorum“ dedi. Uğurdağ, fuar tarihinin 17-22 Ekim olarak sabit kalıp kalmayacağının soruulması üzerine “2018 MODEF EXPO fuar planlamasını henüz yapmadık. Fuarımızı bitireceğiz ondan sonra tarih değerlendirmesi yapacağız. Bu tarihte de kalabiliriz, öne de çekebiliriz, geriye de gidebiliriz” ifadelerini kullandı.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!