İnegöl Belediyespor'da ayrılık

Güncelleme Tarihi:

İnegöl Belediyesporda ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2014 13:59

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde İnegöl Belediyespor'un başkanı Adem Tayyar, Antrenör Nizamettin Çakır ile yollarının ayrıldığını bildirdi.

Haberin Devamı

Tayyar, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, iyi bir ekip oluşturmalarına rağmen ligdeki pozisyonlarından memnun olmadıklarını söyledi. Takımın, kurulduğu sene 3. Lig'de şampiyon olduğunu ve 2. Lig'de iki yıl mücadele edip Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükseldiğini hatırlatan Tayyar, şöyle konuştu:

"Başlarda güzel sonuçlar almamıza rağmen bugün maalesef takımımızın ligdeki sıralamasından yönetim ve ilçe halkı olarak memnun kalmadığımızı ifade edip takımımızı çalıştıran Nizamettin Çakır hocamızla karşılıklı anlaşmak suretiyle yollarımızı ayırdık. Hocamıza, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni teknik kadro için görüşmelere başladık. Ciddi manada iyi bir takıma sahibiz. Ligde kalabilecek gücümüz var ancak maalesef her takımda oluşabilecek bazı tatsızlıkları yaşadık. Bu eksiklikleri tespit ettik. İnegöl Belediyespor'a yeni bir sayfa açmak üzere bir araya geldik. Bu kararın camiamıza, İnegölümüze, voleybolumuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!