İnegöl Belediyespor’da Üç İmza

Güncelleme Tarihi:

İnegöl Belediyespor’da Üç İmza
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 12:08

TÜRKİYE ERKEKLER VOLEYBOL 1. LİG TAKIMLARINDAN TEMSİLCİMİZ İNEGÖL BELEDİYESPOR’DA İÇ VE DIŞ TRANSFERLER SÜRÜYOR. TURUNCU-LACİVERTLİ EKİP, TOFAŞSPOR'DAN SMAÇÖR BEYTULLAH HATİPOĞLU'NU KADROSUNA KATARKEN, İÇ TRANSFERDE DE İKİ İSİMLE NİKAH TAZELEDİ.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından İnegöl Belediyespor’da iç ve dış transferler sürüyor. Turuncu-Lacivertli ekip, Tofaşspor’dan Smaçör Beytullah Hatipoğlu’nu kadrosuna katarken, iç transferde de iki isimle nikah tazeledi.
Kulübün Teknik Başkan Yardımcısı Furkan Baştürk, İnegöl Belediyespor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Daha önce kulüplerinde 2 yıl görev yapan Tofaşspor’dan Beytullah Hatipoğlu’nu transfer ettiklerini ifade eden Baştürk, "Daha önce kulübümüzde 2 yıl görev yapan en son geçen sene Tofaşspor’da forma giyen Beytullah kardeşimizle opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1+1 sezonluk sözleşme imzaladık. Hocamızın vermiş olduğu raporlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sonuçlandırdığımız transferlerin hepsini basın mensuplarıyla paylaşacağız. Transferlerimiz devam edecek. Transferin hem kulübümüze hem de Beytullah kardeşimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
Hatipoğlu ise, İnegöl Belediyespor’a geri döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade etti.
ÖZER’LE SÖZLEŞME UZATILDI
Belediyespor, iç transferde libero Özer Özger ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İdari Başkan Yardımcısı Gülbey Koçan, ikinci iç transferi gerçekleştirdiklerini söyledi. Libero mevki oyuncusu Özer Özger ile 1 yıllık sözleşme yenilediklerini ifade eden Koçan, "İç transfer de 2 yıldır oyuncumuz olan libero mevkisinde görev yapan Özer kardeşimizle anlaştık. Takımımız içerisinde başaralı bir sezon geçiren orta oyuncumuz Görkem Sertel ile opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1+1 sezonluk bir sözleşme imzaladık" diye konuştu.
Özer Özger ise, yeniden İnegöl Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Zaten sevdiğim aile ortamı olan bir kulüpteyiz. İnşallah uzun yıllar kulübe hizmet etmek için de buradayım. Yeniden anlaştığım için çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ederim."
Görkem Sertel ise, İnegöl Belediyespor bünyesinde kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, "Bu benim İnegöl Belediyespor’da ikinci sezonum olacak. Burada olmaktan ve kulübümle tekrar sözleşme imzalamaktan mutluyum. Burada iyi antrenörlerle, iyi oyuncu arkadaşlarla çalışacağım. İnegöl Belediyespor’da kalıcı olmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!