İnegöl Belediye'den transfer

Güncelleme Tarihi:

İnegöl Belediyeden transfer
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2013 18:37

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, Düzce Belediyespor’dan Hakan Kızılöz ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Adem Tayyar, İnegöl Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, pasör mevkisinde oynayan Düzce Belediyespor’dan Hakan Kızılöz ile anlaştıklarını söyledi. Kızılöz'ün iki sezon önce İnegöl Belediyespor'un formasını giydiğini hatırlatan Tayyar, "Hakan kardeşimiz, Allah nasip ederse bundan sonra Acıbadem Voleybol 1. Ligi'nde İnegöl Belediyespor'u temsil edecek. Hayırlı uğurlu olsun. Allah mahcup etmesin. Bizim yaptığımız teklifi kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. İnegöl Belediyespor bu manada 6'ncı transferini yapmış oldu. Nasip olursa önümüzdeki günlerde de transferlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Yeniden İnegöl Belediyespor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kızılöz ise "Burası benim evim gibi. Çünkü burada salon çalışanından başkanına kadar herkes aile sıcaklığında. Sporculara karşı olan ilgi, sporcu-yönetici değil ağabey-kardeş ilişkisi gibidir. Burada olduğum için çok mutluyum. Başkanıma, yöneticilerime çok teşekkür ederim. İnşallah İnegöl Belediyespor Acıbadem voleybol liginde hak ettiği yerde olacaktır" ifadesini kullandı.
Kızılöz, daha sonra kendisini turuncu-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!