İmamın albümü iftarda tanıtıldı

Tophane Kılıç Ali Paşa Camii İmamı Hafız Halil Necipoğlu’nun "Semavi Duyuşlar / Esma Şarkıları" albümünün tanıtımı önceki gün Swissotel Naz Turkish Cuisine restoranda yapıldı.

Albüm tanıtımı iftar vaktine denk gelince Necipoğlu, canlı olarak ezan okudu. 2005 yılında "Camideki Adam" isimli ilk albümü ile dünyada büyük ilgi gören ve yurtdışında konserler veren Necipoğlu, Dr. Senai Demirci’nin "99 Esma 99 Dua" kitabında sade ve şiirsel bir dille yeniden yorumladığı Esma-i Hüsna’yı besteleriyle ilk defa şarkı haline getirdi. Sayısı 99 olarak bilinen Allah’ın isimlerinin bu yıl için 9 tanesini besteleyip, seslendiren Necipoğlu, Esma-i Hüsna’nın güzelliğine yaraşır bir çalışma ortaya koymak istediğini vurguladı.

Karikatürlü albüm

Nazan Öncel’in yeni albümü "7’n Bitirdin" önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşuyor. Avrupa Müzik etiketiyle çıkacak olan albümde toplam 12 şarkı var. Albümün her aşamasıyla ilgilenen Nazan Öncel, kartonet tasarımında da karikatürist İsmail Gülgeç’le birlikte çalıştı. Ünlü karikatürist, beş ay süren bir çalışma sürecinde albümdeki 12 şarkının hikayesini karikatürlerle resmetti.

Yıllara meydan okuyor

Emel Sayın, yeğeni Nergis Mizanoğlu ile birlikte Müjdat Gezen Tiyatrosu’nu açılışına katıldı. Sayın’ın geçtiğimiz ay geçirdiği operasyon sonrasında yüz hatlarındaki değişiklik fark edildi.

Fasıllı iftar

Magazin Gazetecileri Derneği’nin her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği, önceki akşam Peyzaj restoranda yapıldı. MGD yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu yemeğe magazin dünyasının tanınmış isimleri de katıldı. Ece Gürsel, Harun Kolçak gibi ünlü isimler, fasıl eşliğinde eğlendi.

Açılışları kaçırmıyorlar

Müjdat Gezen, kendi adını taşıyan tiyatrosunu önceki akşam Bahariye’de açtı. Muazzez Ersoy ve İzzet Yıldızhan da açılışa katılan sanatçılar arasındaydılar.
Yazarın Tüm Yazıları