İmajlarda Madonna tribi

Nilüfer, Madonna’nın "Ray Of Light" albümü çıktığında da aynısını yapmıştı. Ortadan ayrılmış lüle lüle uzun saçlarıyla Madonna’nın o zamanki halini taklit etmişti.

Şimdi de son albümü vesilesiyle, Madonna’nın 70’lerin son döneminde sıkça kullanılan son saç tipini yaptırmış. Aradaki tek fark, Nilüfer’in saçının kestane rengi olması.

Madonna stili saçlara sahip son kadın vokal ise Hande Yener. Bir gözü saçla kapanmış ve 70 sonlarındaki gibi hafif dalgalı bir stil.

Bakınız, dünyayı yakından takip ediyoruz işte. Öte yandan ben de kuaför mü olsam ne?

"Kelepçe" krizi

Bu arada Hande’nin albümüne yedi şarkıyla destek veren Mete Özgencil, kendi şarkılarından biriyle çıkış yapılmasını arzu ediyormuş.

Ama nedense Hande, Alper- Fettah ikilisinin "Kelepçe" şarkısını albümün çıkış şarkısı olarak seçmiş.

Bu klişeler tarih oldu

Son günlerde konuşulan iki mevzu. İlki, Pınar Aylin’in alkollü araba sürerken yakalanıp ehliyetinin alıkonulması.

Ve sonrasında ortaya atılan klişe tespit: "Kocası yokmuş yanında, kadın yalnız başına, ha demek ki araları limoni. Kadın kendini alkole vurdu".

Evli bir kadın kocası yokken yalnız başına ya da arkadaşlarıyla eğlenemez mi? Klişeler dünyasında "eğlenemez", ama pratikte, sokakta "Eğer kocasıyla ilişkisi şahaneyse bal gibi eğlenir".

İkinci mevzu, bir dizinin kadın oyuncusu hakkında. Bir çekim için elbise giymeyi reddettiği ve hep erkeksi (ya da spor diyelim şuna) giyindiği için o klişe tespit: "Kadın lezbiyen galiba".

Giyim tarzından cinsel tercih çıkartılabilir mi? Klişeler dünyasında "evet", ama pratikte, sokakta "Her şey bu kadar net değildir".

Ajda nihayet Mart’ta geliyor

Bu da başka bir klişe aslında. Ajda Pekkan’ın yeni albümü meselesi. Çünkü yıllardır yeni albüm çıkaracaktır Pekkan, ama bir türlü çıkmaz o albüm. Single’la idare edilir.

Nedeni, nasılı Pekkan’ın aşırı titizliğine bağlanır.

Ama bu kez o yeni albüm Mart ayında çıkacak gibi. Çünkü Ajda bu kez Sezen Aksu ekibinin kanatları altında: Albümünün süpervizörü Yaşar Gaga, bazı şarkılarının aranjörü ise Mithat Can Özer. Ve yine en önemli hitlerin bestesi Sezen Aksu’dan.

Berrak kiminle yahu?

Son günlerin gözde güzeli Berrak Tüzünataç’ın reklamcı Serdar Erener’le gezip tozduğunu, ama Erener’in altı yıldır beraber olduğu Nil Karaibrahimgil’e döndüğünü duyuyorum bir süredir. Şimdi de Cem Yılmaz’la anılıyor Berrak. Ama bunun da doğruluğu tartışılır. Şu sıralar Berrak paylaşılamıyor ya, bu iş artık "berraklaşsa" diyorum.

ŞEHİR ATLASI

 T-SQUARE AYSHAA OLDU

Sıraselviler üzerindeki T-Square aslında iyi bir mekandı, ama o kadar çok oynandı ki üzerinde, bir türlü kendi müdavimini yaratamadı. Ve işte geçenlerde kapanmış. Yakında burası Ayshaa (Ayşe desek kısaca?) diye bir yer oluyor. Bakalım bu kez tutacak mı?

 CHUMBAWAMBA GELİYOR

Eskisi kadar popüler olmasa da, İngilizler’in hatırı sayılır politik gruplarından Chumbawamba, dinamik ve sert şarkılarıyla 18 Ocak’ta Roxy’de sahne alacak. Bilet fiyatları 25 YTL’ymiş, grubun meraklısına şimdiden duyuralım.

Eğlence dünyası ve son trendler ONUR BAŞTÜRK’ün yorumuyla cebinizde.

BLOG OBASTURK yazıp Turkcell 2727’ye gönderin, size de gelsin
Yazarın Tüm Yazıları