İmaj için kazıtıyorum

Güncelleme Tarihi:

İmaj için kazıtıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2008 00:00

Siyah beyazlı kulübün internet sitesinde "Cola Turka ile Soru-Cevap"ın konuğu olan tecrübeli stoper, "Kafanı niçin kazıtıyorsun?" şeklindeki soruya, "İmaj için yapıyorum. 7 yıldır böyle" dedi.

BEŞİKTAŞ’ın dazlak stoperi Baki Mercimek, uzun saçın kendisine rahatsızlık verdiğini belirtirken, "7 yıldır kazıtıyorum. Bunu, imaj için yapıyorum" dedi. "Beşiktaş, hayatımda en güzel performans gösterdiğim kulüp" diyen Baki, siyah beyazlı kulübün internet sitesinde "Cola Turka ile Soru-Cevap"ın konuğu olarak, taraftarların gönderdiği soruları yanıtladı.

"Beşiktaş’ta oynamak nasıl bir duygu?" şeklindeki soruya Baki, "Hayatımda en güzel performans gösterdiğim kulüp Beşiktaş. Siyah beyazlı formayı giymek gurur verici" diye yanıt verdi. Beşiktaş tribünlerinin maçlarda kendisine büyük ilgi gösterdiği Baki, siyah beyazlı taraftarlara övgüler yağdırarak, "İnanılmaz bir taraftarımız var. Hayatımda yaşadığım, hissettiğim en büyük sevgiyi alıyorum. Bunu da karşılıksız bırakmamaya çalışıyorum. Çünkü ben de taraftarlarımızı çok seviyorum. Tezahürat yaptıklarında ise tüylerim diken diken oluyor" diye konuştu.

Baki ayrıca, "Futbolunla değil ama efendiliğinle taraftarın gönlünü kazandın. Sana göre bunun özel bir nedeni var mı?" şeklindeki soruyu da, "Ben de taraftarlarımız gibi sahaya ruhumu yansıtıyorum. O yüzden olabilir" yanıtını verdi.

4 dil konuşuyor

Teknik
direktör Ertuğrul Sağlam hakkındaki görüşleri sorulan Baki, "Genç ve iyi bir teknik direktör. Takımımızda kenetlenme adına güzel şeyler yapıyor. Umarım onunla birlikte sezon sonunda kupayı kaldırırız" diye konuştu. Baki, sezon başında yedek kalmasıyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine de, "Sezon başında Ertuğrul hoca geldiğinde onun bir düşüncesi vardı ve bir 11 oluşturma dönemindeydi. Beni o dönem düşünmedi, ama bana şans verdiği zamanları iyi değerlendirdim, son dönemlerde de oynuyorum" derken, tekrar yurtdışında oynayacak olsa Premier Lig’e dönmek istediğini kaydetti.

"Kafanı futbol oynarken kolaylık olsun diye mi, yoksa imajın için mi kazıtıyorsun?" şeklindeki soru üzerine Baki, "Her ikisi için de" yanıtını verirken, "7 yıldır böyle. Birkaç gün bile saç bıraktığımda rahatsız oluyorum" ifadesini kullandı. Zaman zaman solbekte yer almasına rağmen, asıl mevkisinin stoper olduğunu anlatan Baki, Maldini’yi kendisine örnek aldığını, Fransızca, İngilizce, Türkçe ve Flemenkçe olmak üzere 4 dil bildiğini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!