İlyasova'dan NBA kariyeri

Güncelleme Tarihi:

İlyasovadan NBA kariyeri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2007 09:37

Milwaukee Bucks, deplasmanda Denver Nuggets'a 104-92 yenildi, Milwaukee forması giyen Ersan İlyasova, attığı 15 sayıyla kariyer rekoru kırdı.

Haberin Devamı

NBA'de bu sabaha karşı Denver'daki Pepsi Center'da oynanan maçta sonradan oyuna giren ve 24 dakika süre alan Ersan İlyasova, rakip potaya gönderdiği 15 sayıyla kariyerinin en yüksek rakamına ulaştı.

5 kez kullandığı iki sayılık atışlarda 4, yine 5 kez kullandığı üç sayılık atışlarda da 1 isaset bulan Ersan, 4 kez geldiği faul çizgisinde tam isabet sağlayarak, çaylak sezonunu geçirdiği NBA'ye ısındığını gösterdi.

Bucks'ta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Michael Redd'in yerine maça ilk 5'te başlayan Ruben Patterson attığı 29 sayı ve aldığı 12 ribauntla “double double” yaparak kariyer rekorunu da kırmış oldu.

Bu sezon yaptığı 33 maçta 17 yenilgi alan Bucks'ta Steve Blake'in 11 sayı, 5 ribaunt ve 7 asislik performansı ise takımına yetmedi.

Denver Nuggets'da ise ligin en kısa oyuncusu Earl Boykins, 26 sayı, 4 ribaunt ve 11 asistle “double double” yaptı ve takımına galibiyeti getiren isim oldu. “The Answer” lakaplı yıldız oyuncu Allen Iverson ise 23 sayı, 2 ribaunt ve 3 asistle takımının galibiyetinde etkili oldu.
   
MCGRADY 31 SAYI ATTI
   
Gecenin bir diğer maçında Houston Rockets, deplasmanda Chicago Bulls'u 84-77 yenmeyi başardı. Rockets'ta 41 dakika sahada kalan Tracy McGrady attığı 31 sayıyla gecenin yıldızı olurken, aldığı 6 ribaunt ve yaptığı 8 asistle de arkadaşlarına destek oldu. 16 sayı ve 9 ribauntla maçı tamamlayan Juwan Howard ise galibiyete katkı sağlayan bir diğer oyuncuydu.

Haberin Devamı

Ev sahibi takımda Ben Gordon sonradan dahil olduğu oyunda attığı 24 sayıyla takımının en skoreriydi. Luol Deng'in 20 sayı ve 5 ribauntluk çabası galibiyet için yeterli olmadı ve Bulls sahadan yenik ayrıldı.

Oklohama City'de oynanan maçta ise New Orleans Hornets, Los Angeles Clippers'a 100-90 yenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!