İlmek ilmek şifa ördüler

Güncelleme Tarihi:

İlmek ilmek şifa ördüler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2018 10:55

İlmek ilmek şifa ördüler

Haberin Devamı

İZMİR'de, Konak Belediyesi'nin Ziya-Zişan Saadet Aytulun Kardeşler İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi üyesi 40 kadının ördüğü patik, yelek, hırka ve kazaktan oluşan 400 armağan lösemi tedavisi gören çocuklara gönderilmek üzere LÖSEV yetkililerine teslim edildi.

Konak Belediyesi'nin Ziya-Zişan Saadet Aytulun Kardeşler İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde örgü kursuna katılan kadınlar 'sevgi en büyük ilaçtır' sözünden yola çıkarak anlamlı bir projeye imza attı. Ziya-Zişan Saadet Aytulun Kardeşler İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi üyesi 40 kadının aylardır sabırla ördüğü patik, yelek, hırka ve kazaktan oluşan 400 adet armağan Ankara'da bir hastanede lösemi tedavisi gören çocuklara gönderilmek üzere LÖSEV yetkililerine verildi. Yaşları 55 ila 87 arasında değişen kursiyerlerin ürettiği el emeği, göz nuru bu giysiler hastalıkla savaşan minikleri sevgiyle ısıtacak. Tüm malzemelerin Konak Belediyesi tarafından temin edildiği proje kapsamında kursiyer kadınların ilmek ilmek sevgi katarak ördükleri giysiler hastanede şifa bekleyen çocuklara moral olacak.

BİR EL UZATTILAR

Bağış etkinliğine katılan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, şifa dolu dualarla örülen el işi giysilerin uzaktan da olsa lösemi tedavisi gören miniklere bir el uzatmak amacını taşıdığını söyledi. Sevgiyle örülen, birbirinden renkli giysilerin sergilediği alanı gezen Pekdaş, böylesi anlamlı bir bağış etkinliğine katılıp emek veren herkesi kutladı.

İYİLİKLER ÇOĞALSIN

Tüm kursiyerlere iyi bir yüreğe sahip olmalarından dolayı teşekkür eden Pekdaş, hastanede tedavi gören tüm çocuklara da acil şifalar diledi. Başkan Pekdaş, yaptığı işle bir başkasına dokunmanın mutluluğunun çok başka bir şey olduğunu dile getirerek, "Yaptığınız ürünler ve emekleriniz hiç eksilmesin, iyilik olarak çoğalsın" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!