İLKEM’den bir başarı daha

Güncelleme Tarihi:

İLKEM’den bir başarı daha
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2018 12:44

İLKEM’den bir başarı daha

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un İlkadım Belediyesi İlkadım Etüt ve Eğitim Merkezi (İLKEM) LGS’de kazandığı başarı ile yine öğrencilerin en büyük destekçisi oldu.

İlkadım Belediye tarafından düzenlenen İLKEM LGS ve YKS destek kursları sınavlara giren öğrencilere büyük katkı sağladı. Bu yıl ilk kez TEOG yerine uygulanan LGS sınavında da İLKEM Eğitim Kurumları öğrencileri beklenenin üzerinde bir başarı ortaya koyarak öğrenci ve velilerini memnun etti. LGS’de uzun bir kurs döneminin ardından yüzde 5’lik dilime 1, yüzde 10’luk dilime 5, yüzde 15-20’lik dilime 30 öğrencinin girdiği İLKEM’de öğrenci ve veliler büyük sevinç yaşadı.
Yaz boyunca eğitim ve öğretime ara vermeyen İLKEM, Yaz Kuran Kursu ve Lise-Önlisans KPSS Kursları ile Samsunlulara hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca sınav sonuçlarının açıklanması ile tercih döneminde de isteyen her öğrenciye ücretsiz rehberlik hizmeti sağlayarak öğrencilerin en iyi tercihleri yapmasını sağlıyor. Ücretsiz rehberlik hizmetinden faydalanmak isteyen tüm öğrenciler Kadifekale İLKEM ve Yaşardoğu İLKEM yerleşkelerine müracaat edebilir.
İlkadım Etüt ve Eğitim Merkezlerine büyük önem verdiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "İlkadım Etüt ve Eğitim Merkezlerimiz her geçen yıl kazandığı tecrübe ile büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Sadece İlkadım’a değil Samsun genelinde birçok evladımıza verdiğimiz kurslarla yeni ufuklar açmayı hedefliyoruz. Çağın getirdiği yenilikleri yakından takip ederek en iyi eğitim ve öğretim imkanlarını sağladığımız İLKEM kurslarımızda yaşadığımız başarılar hepimizi mutlu etmekte. Buradan aldıkları eğitimle başarıyı yakalayan evlatlarımız geleceğimizi teslim edeceğimiz yarının büyükleri olacak. Bu vesile ile başarı kazanmış tüm öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!