İlkadım'da teravih çıkışı miting gibi sohbet

Güncelleme Tarihi:

İlkadımda teravih çıkışı miting gibi sohbet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 10:10

İlkadım'da teravih çıkışı miting gibi sohbet

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - İLKADIM Belediyesi, "Komşu İftarları" programı çerçevesinde Yenidoğan ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerini Samsun Anadolu Lisesi bahçesinde ağırlarken vatandaşlara seslenen Belediye Başanı Erdoğan Tok; “İşte bu kardeşliğin yaşandığı bahçede geleceğin sporcuları yetişecek” dedi.
"Komşu İftarları" programı çerçevesinde Yenidoğan ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftara 3 bin kişi katıldı. İftar ezanı öncesi masaları gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a mahalle sakinlerinin ilgisi bir hayli fazlaydı. Samsun Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan Komşu İftarları Programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yansıra AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri katıldı.

TOK; “GAYEMİZ KARDEŞLİĞİ ÖN PLANA ÇIKARTMAK”

İlkadım Belediyesi olarak vatandaşların sorunlarına çözümler getirdiklerine dikkat çeken Başkan Tok, "Gayemiz komşu iftarları ile bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayında birlikteliği ve kardeşliği ön plana çıkarmaktı. Bunu kanaatimce en iyi şekilde yerine getirdiğimize inanıyorum. Biz yerinden yönetim anlayışıyla hizmet etmenin ötesinde halkımızın içinde olmayı amaç edindik. İstişare ile hizmet anlayışını esas aldık. Bu esas doğrultusunda yaptığımız hizmetler projeler hem halkımızı hem de bizleri memnun ediyor. Halkımızın yanında olarak onlarla dertleşmeyi, sorunlarına çözümler getirmeyi bu Ramazan akşamlarında da değerlendirdik. Geleneksel hale getirdiğimiz komşu iftarlarımızı halkımız artık benimsedi sahiplendi. Artık masalarımız hınca hınç doluyor. Bu ilgi ve alakadan dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte huzurla mutlulukla bayrama ulaşmayı temenni ediyorum" diye konuştu.

“GENÇLERE YENİ UFUKLAR AÇIYORUZ”

İlkadım Belediyesi olarak gençliği kuşatan projelere imza attıklarını belirten Başkan Erdoğan Tok; “Çocuklarımıza eğitim olanakları sunduğumuz İLKEM Eğitim Merkezlerimizin yanı sıra 4 yılda 62 çocuk parkı 12 halı saha yaptık. Bu hizmetlerimizin tamamından binlerce yavrumuz faydalanarak mutlu oluyor. Çocuklarımızın bu mutlulukları da bizim en büyük ödülümüz oluyor. Biliyoruz ki; bugünün mutlu çocukları ve gençleri yarının başarılı bireyleri olacak. Gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösteriyoruz. Çocuk ve gençlerimizin eğitimini önemsiyoruz. Verdiğimiz bu önemi de hizmete dönüştürüyoruz” şeklinde konuştu.

KADİFEKALE CAMİİNDE KUR’AN ZİYAFETİ

Ramazan ayının her günü farklı camilerde Kuran ziyafeti programı veren İlkadım Belediyesinin 22. gününki adresi Kadifekale Camii oldu. Kadifekale Camiinde, Akşam ve Teravih namazı arası Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Mansur Sağır vatandaşlara Kur’an ziyafet yaşatarak vatandaşların gönüllerine seslendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!