İlk hedef Körfez

Güncelleme Tarihi:

İlk hedef Körfez
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 1997 00:00

Haberin Devamı

G.Saray'da Kocaelispor seferberliği sürüyor. Sion maçını askıya alan Teknik Direktör Fatih Terim, futbolcularını uyararak, yarınki Kocaelispor karşılaşmasını düşünmelerini istedi. Sarı kırmızılı ekip, uzun bir aradan sonra dün ilk kez tam kadro çalıştı.

Kasığında sakatlık tespit edilen Hakan Şükür, G.Saray'ın dün akşamki antrenmanına katılmayıp, salonda ağırlık çalışması yaptı. Uzun süredir sakat olan Filipescu ise dün ilk defa çift kale maçta yer aldı. Fatih Terim, Kocaeli 'de puan kaybına uğramayacaklarını söyledi.

Ümit'in alçısı dün alındı

Ayak bileğinden sakatlanan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Ümit Davala ayağındaki alçıdan nihayet kurtuldu. Dün Ümit'i muayene eden kulüp doktoru Burhan Uslu, durumu beklenenden daha da iyi olan genç futbolcunun ayağındaki alçıları aldı. Ümit 10 gün içerisinde düz koşulara başlayacak.

Cimbom'a ceza yok

G.Saray, Sion maçından sonra gözlemcilerin ve hakemlerin gönderdiği raporlarda temiz çıktı. Maç öncesi forma reklamını değiştiren sarı kırmızılılar bu değişikliği UEFA'ya bildirdi. Önceki reklam firması ile anlaşmasını feshettiğini bildirdiği için ceza almadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!