İlk 4'e girersek bu da başarıdır

Güncelleme Tarihi:

İlk 4e girersek bu da başarıdır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2010 09:32

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Mustafa Keçeli antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Ligin uzun ve zorlu bir maraton olduğunu belirten yetenekli solbek, "Bu yıl ilk dördün içinde bitirmek istiyruz. Yaparsak, bu da başarıdır" dedi.

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Yeşil beyazlı ekibin tecrübeli solbeki Mustafa Keçeli antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çalışmaların iyi geçtiğini, Avusturya kampı öncesi yoğun bir dönem geçirdiklerini belirten Keçeli, "2 bazen de 3 antrenman yapıyoruz. Ama bu dönem her zaman böyle geçiyor. Şu an için her şey çok iyi gidiyor. Sakatlık şu ana kadar yok. Yarın Avusturya'ya gideceğiz, ikinci dönem çalışmalar başlayacak" dedi.

Forma rekabeti konusunda yöneltilen soruyu yanıtlayan Mustafa Keçeli, "Mutlaka alternakif kadro olması gerekiyordu. Minimum 50 maç yapacağız. Bur futbolcu bu kadar maçı çıkaramaz. Bunun sakatlığı var, cezası ve formsuzluğu var. Vederson iyi futbolcu, aynı bölgede iyi bir rekabet içerisinde olacağız. Hakeden formayı alacaktır" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ligin zorlu ve uzun bir maraton olduğunu belirten Mustafa Keçeli, "Rakiplerimiz de iyi takviyeler yaptı. Ama geçen sene yakaladığımız başarıyı tekrar yakalayabiliriz. Galatasaray pek iyi transferler yapamadı, Fenerbahçe de öyle. Beşiktaş kaliteli oyuncular aldı. Zorul bir maraton olacak. Biz ilk 4 içinde bitirmek istiyoruz. Yaparsak bu da başarıdır" ifadelerini kullandı.

HAYALİM REAL MADRİD

Şampiyonlar Ligi'nin ayrı bir kulvar olduğunu belirten Mustafa Keçeli, "İlk defa katılacağız. Hedefimiz gruptan çıkmak. Çıkamasak da 3. olup UEFA'dan devam etmek istiyoruz" dedi. 'Şampiyonlar Ligi'nde hangi takıma karşı forma giymek istersin?' yönündeki soruyu yanıtlayan Keçeli, "Küçüklüğümden beri Real Madrid'i severim. Onlarla karşılaşmak isterim. Dünya Kupasını'da İspanya'nın almasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Takıma yeni katılan futbolcular ilgili görüşlerini belirten Keçeli, "Vederson'u zaten herkes biliyor. İnsua da çok kaliteli bir oyuncu. İnsua ve Steinert Türkiye'ye ilk defa geliyorlar. Katkısı nasıl olur hepimiz göreceğiz" dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ BÖYLE İSTEDİ

6+2+2 sisteminin Türk oyuncuları etkileyip etkilemeyceği yönündeki soruyu yanıtlayan tecrübeli futbolcu, "Tamamen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray için yapılmış bir iyilik olarak görüyorum. Bence federasyonun yanlış bir kararıdır. Çünkü her takımdan 10 yabancı varsa 14 tane türk futbolcu vardır. Milli takıma oyuncu gitmesinin önünü kesen saçma sapan bir sistem. Büyük takımlara jesttir. Yabancı alıp gönderemiyorlar ama daha düşük bütçeli takımlar, ucuz kalitesiz oyuncu almak zorunda kalıyorlar. Kaliteyi düşürüyor bu da. Ama Türkiye'de bazı şeyler 3 büyük takımın söylediğine göre şekilleniyor. Bizim fazla söz hakkımız kalmıyor. Onlar böyle istedi ve böyle oluyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!