Ilıcalı’dan Kocası Kaçırılan Polis Eşine Destek

Güncelleme Tarihi:

Ilıcalı’dan Kocası Kaçırılan Polis Eşine Destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 16:03

ILICALI'DAN POLİS EŞİNE DESTEK

Terör örgütü PKK tarafından Kaçırılan Polis için Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı seferber oldu.
Aşkale ilçesi Şafak Mahallesi’ndeki babaevinde umutlu bekleyişini sürdüren eşi Burcu Yabalak ve çocukları Eymen (9), Muhammed (5) ve Zeynep (1), Sedat Yabalak’tan gelecek mutlu haberi bekliyor.
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, Diyarbakır-Bingöl Karayolu’nu kesen bölücü terör örgütü PKK üyelerinin kaçırdığı polis memuru Sedat Yabalak’ın eşi Burcu Yabalak eşinden gelecek iyi haberi bekliyor.
Terör örgütü PKK tarafından Kaçırılan Polis Sedat Yabalak’ın eşi Burcu Yabalak ile görüşen Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Konuyu Meclise taşıdıklarını Başbakan Davutoğlu ile görüştüklerini en kısa zamanda müjdeli haberi vereceklerini söyledi.
Ilıcalı, ”Burcu Yabalak Hanım Eşi Sedat Yabalak’ın 6 Ay önce Terör örgütü PKK tarafından Kaçırıldığını söyledi. Ben de hemen öncelikli olarak Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile görüştüm. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu polis memuru Sedat Yabalak’ın Terör örgütü PKK tarafından Kaçırılması konsunu yakından takip edeceğini en kısa zamanda müjdeli haberi vereceklerini söyledi. Daha sonra bu konuyu Meclise taşıdık. Devletimiz özveri ile çalışıyor. Burcu Yabalak Hanım her zaman yanında olacağız. Kendisine maddi ve manevi destekleyeceğiz.“ dedi
Erzurum’dan Şanlıurfa’ya gittikleri sırada kaçırılan Polis Sedat Yabalak’ın eşi Burcu Yabalak Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı’ya teşekkür etti. Yabalak, ”Otomobilimizle hızlı bir şekilde o güzergahı geçmeye çalışıyorduk. O esnada birden arkamızdan ateş açıldığını gördük. Çocuklar ve ben çok korktuk. Lastiğimiz patladı sandım. Sonra teröristler arabayı durdurdu. Eşim ehliyet ve normal kimliğini gösterdi. Bunlar belindeki tabancayı fark edince polis olduğunu anladılar ve tehditle cüzdanını istediler. Eşim cüzdan taşımadığını söyledi. Ancak tekrar istediler ve arkadakilere Kürtçe bağırarak diğer teröristleri aracın yanına çağırdılar. Eşimi zorla araçtan çıkardılar. Bizi serbest bırakacaklarını söylediler ve eşimi götürdüler. Yalvardım ama eşimi bırakmadılar. Arkasından uzun süre bakakaldım. Sonra arabayı sürerek ilerideki karakola giderek eşimin kaçırıldığını haber verdim. Erzurum Milletvekilimiz Sayın Mustafa Ilıcalı sağolsun bu konuda hert türlü yardımcı oldu. Milletvekilimiz Sayın Mustafa Ilıcalı Başbakanımız Ahmet Davuoğlu ile görüştürdü. Başbakanımız bu konuyu kendisi yakından takip edeceğini söyledi. Mutlu haberi bekliyoruz. Eşimi serbest bıraksınlar. Vicdanları varsa eşimi bıraksınlar. Çocuklar babalarını bekliyor.“ diye konuştu
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!