İlhan Söyler: Montaj

Güncelleme Tarihi:

İlhan Söyler: Montaj
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2000 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

AVRUPA Şampiyonasından yeni çıkmış bir ekip. Her futbolcunun ağırlığı belli. Yeni bir döneme girildi. Şimdi futbolculara şöyledir, böyledir dersek,

yanlış yapmış oluruz. Şenol Güneş, binayı yaparken, eldeki malzemeyi iyi kullanmalı. Geniş bir kadro var. Herkesi görüp, tuğlaları yerli yerine koyması gerekir.

Yıllardır milli takıma hizmet veren Abdullah, artık o kanatta bir yorgun savaşçı olmuş. Yıllarca kullandığı sağ kulvarda yorulmuş, dinlenmeye ihtiyacı var gibi görünüyor.

Şenol hocaya bir tavsiyemiz var. Lucescu'nun geçen hafta yaptığı hataya sakın düşme ve Ümit'e hücumda şans verip de aklını karıştırma. Ümit Davala kanattaki stiliyle buralara kadar geldi.

DEVAMLILIK ÖNEMLİ

Şenol hocanın bir oyun kalıbı var. Biz inandığı gibi devam etmesini istiyoruz. Takımda devamlılık önemli. Milli takım bölük pörçük oynuyor, topa fazla sahip olamıyor. Bu da hataları getiriyor. Bizim tek eksiğimiz topu fazla sevip, onunla daha çok oynama arzumuzdur. Kadro geniş, artık Şenol Güneş'in bu kadronun montajını iyi yapıp Dünya Kupası eleme grubun maçlarına en iyi şekilde hazırlaması gerekiyor.

Milli takımın önünde daha çok zamanı var. Bu zaman içinde Şenol Güneş de üzerine düşeni yapacaktır. Madem bu göreve talip oldu, üstesinden de gelmek zorunda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!