İl Genel Meclisinden Cafe Down’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

İl Genel Meclisinden Cafe Down’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 16:49

AKSARAY’DA İL GENEL MECLİS BAŞKANI M. MUAMMER TÜZÜN VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİ ÖZEL ÇOCUKLARIN HİZMET VE SUNUMUNU YAPTIĞI DOWN CAFE’YE ZİYARET ETTİ.

Aksaray’da İl Genel Meclis Başkanı M. Muammer Tüzün ve İl Genel Meclis Üyeleri özel çocukların hizmet ve sunumunu yaptığı Down Cafe’ye ziyaret etti.
Down Cafe Spor Kulübü Başkanı Cem Elibol Aksaray’da uygulanan başka bir örneği de olmayan Down Cafe’ nin büyük ilgi gördüğünü söyledi. Ticari bir kaygı gütmeden sabah kahvaltısı, pasta çeşitleri, çay, kahve ve diğer içecek çeşitlerinin satışa sunulduğu Down Cafe’nin işletmeciliğini ’Down Sendromlu’ gençlerin yaptığını ve öğrencilerin, Down Cafe projesi ile üretici ve mutlu birer vatandaş olarak yetişmeleri sağlandığını söyledi.
İl Genel Meclis Başkanı M. Muammer Tüzün’de yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisinin toplumun tüm sorunlarına duyarlı olduğunu belirterek, Aksaray’ın sorunlarının yanı sıra otistik ve engelli yavrularımızı da ziyaret ederek onlara destek verdiklerini kaydetti. Özel çocukların yardım ve bağış yerine elbirliği ile istihdam edilmelerinin sağlanmasının, toplumsal barış için çok önemli olduğunu belirten Tüzün, İl Genel Meclisinin bu merkezde bulunan engelli yavruların sevgiyle ve toplumla iç içe yaşamalarına katkı olmak amacıyla ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!