İkinci yaşam için kutlama

Güncelleme Tarihi:

İkinci yaşam için kutlama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2017 09:59

İkinci yaşam için kutlama

Haberin Devamı

İZMİR'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu (69), çalışma hayatının 50'nci yılını, düzenlediği görkemli bir gece ile kutladı.

Ali Pehlivanoğlu'nun ev sahipliğinde Hilton İzmir'de gerçekleşen geceye, eşi Zerrin Pehlivanoğlu, kızları İrem ve Seren Pehlivanoğlu akrabaları ile yakınlarının yanı sıra İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İTO Meclis Başkanı Rebii Akdurak, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, eski bakanlardan Hasan Denizkurdu, CHP İzmir eski milletvekili Mehmet Ali Susam, Alaattin Yüksel ile İzmir'in iş ve basın dünyasından çok sayıda davetli katıldı. İzmir'in sevilen solistlerinden Esra Akkaya'nın seslendirdiği şarkılar eşliğinde başlayan gece, Türk Halk Müziği solistleri Yılmaz Demirtaş, Ali Çakar ve Türk Sanat Müziği solisti Ayşen Bingör ile sürdü. Şarkılar ve türküler eşliğinde devam eden gecede, solist Yılmaz Demirtaş'ın daveti üzerine piste çıkan Ali Pehlivanoğlu, önce İTO Başkanı Ekrem Demirtaş ile birlikte sonra da kızları İrem ve Seren Pehlivanoğlu ile zeybek oynadı.

50 senedir yılmadan bıkmadan çalıştığını vurgulayarak konuşmasına başlayan ev sahibi Ali Pehlivanoğlu, "1968'de üniversite imtihanlarına girdiğimde bir gün bu İzmir'e gelirsem adam gibi geleceğim demiştim. Yüce tanrı bana onların hepsini bahşetti, fazlasını verdi. Bundan sonraki bütün çabam, Allah'ın bana sunduklarının karşılığını geri verebilmek için olacak" dedi.

Ali Pehlivanoğlu, kendisini 14 saatlik karaciğer nakli ameliyatıyla sağlığına kavuşturan Prof. Dr. Münci Kalayoğlu'na teşekkür plaketi verdi. Plaketin ardından Ali Pehlivanoğlu, eşi Zerrin Pehlivanoğlu, kızları İrem ve Seren Pehlivanoğlu ile doktoru Kalayoğlu ile birlikte 50. yıl pastasını kesti.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

1- Ahmet Çıtak, Nazım Tekinalp

2- Ahmet Çıtak, Şura Yılmaz, Nazım Tekinalp,  Eda Nur Deliorman

3- Akın Kazançoğlu, Gafur Alişer, Yağız Kazançoğlu

4- Ali Pehlivanoğlu, Yılmaz Demirtaş,Ekrem Demirtaş

5- Ali Pehlivanoğlu, Yılmaz Demirtaş,Ekrem Demirtaş

6- Belkis-Munci Kalayoğlu

7- Ender Yorgancılar, İsmail Pehlivan

8- Erol Ayyıldız, Ali Pehlivanoğlu,Hüseyin Aşkın

9- Gökhan Yalçınkaya, Mehmet Keskinoğlu, Murat Şanal

10- Hasan Denizkurdu,Mehmet Füzün

11- İrem Pehlivanoğlu, Seren Pehlivanoğlu

12- Mehmet Ali Susam, Uğur Nazlıcan

13- Munci Kalayoğlu, Ali Pehlivanoğlu, Zerrin Pehlivanoğlu,Seren Pehlivanoğlu, İrem Pehlivanoğlu

14- Nalan Özülkü

15- Nedim-Bilge Uysal

16- Osman Özkebapçı,  Ali Çakar

17- Pelin Çoban, Dilber Pehlivan

18- Sibel Kaya, Hülya Köroğlu (1)

19- Yusuf Karaçiçek, Eküp Akıncı (1)

20- Zerrin-Ali Pehlivanoğlu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!