İkinci sayfa haberleri

Bu haftasonu Pop Virüs'ün konseptinde küçük bir değişiklik yaptım.

Hafta boyunca gazetelerin magazin sayfalarında, televizyon programlarında gördüğüm kimi haberleri derledim. Ve bu haberlerle ilgili hissiyatımı sizinle de paylaşmak istedim.

BİR ÜNİVERSİTE

Sakarya Üniversitesi'nde 1050 öğrencinin yanıt verdiği bir ankette öğrencilerin yüzde 75'i 'En çok yapmak istediğiniz meslek nedir' sorusuna 'Acun Firarda Programı'nı sunmak' yanıtını vermiş. Geri kalanın büyük çoğunluğuysa aynı soruyu 'popstar olmak' diye yanıtlamış. İyi hoş da bunlar için amfilerde dirsek çürütmenize gerek yok arkadaşlar. Çocuklar ilimden irfandan vazgeçmiş, diyar diyar kız peşinde koşmak ya da kısa yoldan şarkıcı olmaya bağlamışlar umutlarını. Nedendir bilmem kendilerini pek de suçlayamadım.

BURAK KUT NORMALE DÖNDÜ

Burak Kut, yeni hayat görüşü ve farklı tarzı ile yakında sevenlerinin karşısına çıkacağını açıkladı. Görkemli yaşamından sıkılan ve daha mütevazı bir yaşam seçen Kut, artık barbi bebek değilim dedi.

Kimbilir ne demek istedi. Ama ben şöyle anladım: Ani bir kararla hayat görüşünü değiştiren Kut, neden bilmiyorum görkemli olduğunu iddia ettiği hayatından sıkılmış. Yahu, erkek adamın barbi bebek olarak anıldığı nerde duyulmuş? Kim ne zaman Kut'u böyle anmış, ben mi duymadım?

CANLI YAYINDA BOTOX

Seda Sayan ve Gönül Yazar canlı yayında botox yaptırdılar. Hatta Gönül Yazar botox sonrası kalkıp bir de şarkı söyledi. Eskiden bu tip şeyler yaptırıldığında gizleme ihtiyacı duyulurdu. Artık gündelik bir meşgale...

Ancak açıkça gördüm ki botox müdahalesinin Gönül Yazar'ın sesi üzerinde beklenmeyen bir yan etkisi olmadı.

BAYHAN'IN İNGİLİZCE YORUMU

Bayhan İngilizce yorumuyla İlhan Şeşen ve Ayşegül Aldinç'i ikna etmiş. Bayhan'ın İngilizce şarkısını dinleyen Şeşen ve Aldinç saf değiştirip Bayhan'a sempati beslemeye başlamışlar. Geçmişiyle ilgili önyargılarından kurtulmuşlar. Bayhan kardeşim bunca zaman boşuna sıkıntı çekmişsin. Olaylar patlayınca, sen de bir İngilizce şarkı patlatsaydın keşke.

TRANCE TARZI

Manken Ayşe Hatun Önal sesiyle ilgili eleştirilere 'fazla takmıyorum, benim yaptığım müzik trance tarzında, herkesi transa geçireceğim' diyerek yanıt vermiş. Hiç kendini yormasın ben kendisini dinlediğim andan beri trans halindeyim. Sıradan bir trance altyapının üzerine konuşarak yapılan bir şarkıyı, bugün çocuklar evlerinde bilgisayarla yapıyorlar eğlence olsun diye. İnşallah sorarlar şu kıza televolelerin birinde 'trance ne demek' diye de cevabını hep birlikte dinleriz.
Yazarın Tüm Yazıları