İkinci mağazayı Cannes’da açacak

Çırağan Oteli, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bir kültür ve sanat projesine ev sahipliği yapıyor.

Otel tarafından özel olarak davet edilen ünlü sanatçı Günseli Kato, Çırağan’ın içinde mobilya, tekstil, obje ve takı tasarımlarını satışa sunduğu bir müze-mağaza açtı. Her sezon ürünlerin ve konseptin değişeceği bu adreste, bu yıl kırmızı, vizon rengi ve altın sarısı tonları ön planda... Kato, ikinci mağazasını gelecek yıl Cannes’da açmayı planlıyor.

Tünel zamanı

Rize Milletvekili Mesut Yılmaz’ın kız kardeşi Nilüfer Yılmaz ve ressam Bahadır Gökay’ın ortaklığı ile yeni yapısına kavuşan Erenus Sanat Galerisi, yeni bir sergi düzenledi. Çağdaş sanatın 41 temsilcisini buluşturan "Tünel" adlı bu serginin açılışı önceki akşam yapıldı. Beylerbeyi Sarayı’nın tarihi atmosferinde düzenlenen serginin açılışında Turgut-Claudia Yılmaz çifti ve Berna Yılmaz da vardı. Mesut Yılmaz ise işleri nedeni ile geceya katılamadı. Tünel, 2 Aralık akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Muhallebicide oturdular

TÜSİAD’ın yönetim kurulunda yer alan genç işkadını Ayça Dinçkök’e önceki gün Teşvikiye’de rastladım. Saray Muhallebicisi’nin yanındaki pasajda jean pantolon satan bir mağazası bulunan sevgilisi Serhat Soysal’ı ziyarete gitmişti. Mağazada buluşan çift, daha sonra bir şeyler atıştırmak için Saray’a girdi.

Antalya’dan Çeşme’ye transfer oldu

The Ritz Carlton’da görev yaparken Antalya’da açılan Adam&Eve Otel’e transfer olan Sedef Baran, bir transfer bombası daha patlattı! Baran, 2008 yazında Gökhan Çarmıklı ile Cem Kalyoncu’nun ortaklığında Çeşme-Ilıca’da açılacak 7800 adlı otelin genel müdürlüğünü yapacak. Şimdiye kadar üstlendiği tüm işlerin altından başarıyla kalkan Baran, erkek arkadaşı Suat Ateşdağlı’nın da desteğiyle yeni görevini hakkıyla yapacağını ve 7800’de Çeşme’nin en kaliteli servisini sunacaklarını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları