İki sene yatmışlar

Güncelleme Tarihi:

İki sene yatmışlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın iki senedir doğru düzgün çalıştırılmadığını ileri süren Kalli, ‘‘Benim sorumluluğum gelecek sezondan itibaren geçerli’’ dedi. Feldkamp bugün futbolcularına G.Saray maçının kasetlerini izleterek hataları tartışacak.

Korner bile atmadık

Beşiktaş Teknik Direktörü Feldkamp Türkiye Kupası final maçının bitiminde İnönü Stadının basın odasında bir hayli tedirgin oluşu dikkat çekti. Alman hoca Beşiktaş'a geldiği günün haftasında futbolcularının kendisine şikayette bulunduğunu ifade ederek ‘‘Toshack bize ne korner, ne frikik, ne de penaltı attırmadı’’ dediğini ileri sürdü.

2 yıl ne yapmışlar?

İşte bu şikayetin ardından iki hafta geçti ve Türkiye Kupası final maçının sonunda basın odasındaki sorulardan sıkılan ve kaybın faturasının kendisine kesilmesinden oldukça rahatsız olan bir tavır sergileyen Kalli, ‘‘Ne yapayım, bu takıma 2 yıldır birşey verilmemiş. Ben 2-3 haftada ne verebilirim’’ dedi.

Garanti vermedim

Feldkamp, kendisinin yönetime Türkiye Kupası ve Lig şampiyonluğu konusunda kesin garanti vermediğini de belirterek yorumunu şöyle yaptı: ‘‘Ben yeni sezon için çalışmalarımı sürdürüyorum. Yeni sezondan itibaren takımdan ben sorumluyum. Ondan sonra eleştirileri kabul ederim.’’

Mağlubiyet izlenecek

Teknik Direktör Feldkamp'ın bugün futbolculara antrenman yaptırmayıp Fulya Şan Öktem Tesisleri'nde Galatasaray ile yapılan Türkiye Kupası final maçının kasedini izlettirip yapılan hatalar konusunda hesap soracağı ve oyuncuları uyaracağı belirtildi.

Takviye şart

Feldkamp, Galatasaray karşısında kötü oynadıklarını vurgulayarak, ''Yenilgiyi hakettik. Maçın ikinci yarısında Galatasaray, daha iyi oynadı, yediğimiz gollerden sonra da maçı kazanmak için fazla bir şanslarımız kalmamıştı. Takımın bazı mevkilerine gelecek sezon için takviye yapmamız gerekiyor.''

Ohen sıradan

Feldkamp, Amokachi hakkındaki sorulara ise, ‘‘Amokachi'nin kulüple 1 yıllık sözleşmesi daha var. Gelecek sezon da takımda kalacak. Ancak gelecek sezon oynamak istiyorsa, sakat veya formsuz olmaması gerekir. Ohen'i kurtarıcı olarak görmedim. Zaten G.Saray maçı gibi giden bir karşılaşmada da oyuna sonradan giren bir futbolcudan çok şey beklememek gerekir’’ diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!