İki maç oynarsa bir maç oturur

Güncelleme Tarihi:

İki maç oynarsa bir maç oturur
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 22:37

33 yaşına gelen Robin van Persie’nin geçirdiği sakatlıklar yüzünden sürekli oynamasının çok zor olduğu ileri sürülüyor. Ve sarı lacivertli camianın kulislerinde kendisiyle ilgili, “Üst üste iki maçta forma giyse, diğer maçta oynayamaz durumda. Sürekliliği kalmadı” diye konuşuluyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de bir türlü takımla birlikte çalışmalara katılamayan Robin van Persie’nin durumu merak edilirken, hakkındaki gerçekler de bir bir ortaya çıkmaya başladı...

Artık 33 yaşına gelen Hollandalı yıldızın geçirdiği sakatlıklar yüzünden sürekli oynamasının çok zor olduğu ileri sürülüyor...

Van Persie’nin ağrıları nedeniyle antrenmanların büyük bölümünü kaçırması ve oynama sürekliliği kazanamaması artık ona karşı olan beklentilerin ve umutların da azalmasına neden oldu.

Fenerbahçe camiası kulislerinde, Van Persie’nin iki maç forma giyse, diğer maç oynayamayacağı ve kendisinden süreklilik beklenmemesi gerektiği konuşuluyor...

 

GEÇEN SEZON 25 GOLDE BÜYÜK ROL OYNADI

GEÇEN sezon resmi maçlarda Fenerbahçe’ye 22 gollük bir katkı veren ve bunların 16’sını lig karşılaşmalarında kaydeden Robin van Persie, 3 de asist yaparak toplam 25 golde rol aldı.

Haberin Devamı

Hollandalı yıldız bu sezon ise Süper Lig’in 4. haftası geride kalırken ligde ve Avrupa’da sadece bir kez ilk 11’de görev alabildi.

Van Persie toplam 216 dakika sahada kalarak hiç gol atamadı. Sadece bir asiste imza koyan oyuncudan, Dick Advocaat da artık umudu kesmek üzere...

 

GÖZLER DÜNKÜ İDMANDA YİNE ONU ARADI!

 DÜN yapılan antrenmanda da yer alamayan Van Persie’nin ne zaman takımla birlikte boy göstereceği  şu an için bilinmiyor.

Gözler Samandıra’da sürekli onu arasa da Hollandalı golcü ortalıklarda bir türlü görünmüyor. Yıldız futbolcunun iyileşme süreci tamamlansa bile eski performansına asla ulaşamayacağı görüşü herkesin ortak fikri.

Bu nedenle sarı lacivertliler, forvette Emenike’nin performansına büyük önem veriyorlar.

Fernandao’nun da en az 2 ay forma giyemeyecek olması sarı lacivertlilerin forvet alternatiflerini düşürmüş durumda.

 

FUTBOL ONUN İÇİN BİTMİŞ

İlker YASİN

VAN Persie, futbol hayatını bitirmiş. ManU’da kadro dışı kaldığı günden beri yok. Hollanda’da yok. Bundan sonra F.Bahçe’ye faydası olmaz. Aksine takım ahengini bozacağını geçen yıldan beri söylüyorum. Salih’in ise sorunu fiziksel. Hareketliliği yok ve top kullanmada eksik. Rakipleri tarafından bozulan bir oyuncu. Oynatılmaması doğru.

 

Haberin Devamı

RVP KENDİSİ CEVAP VERMELİ

 Rüştü REÇBER

 VAN Persie’nin ne kadar kaliteli futbolcu olduğunu biliyoruz. Onun kendine önce şu soruyu sorması lazım; “Ben Fenerbahçe’ye faydalı olmak istiyor muyum, istemiyor muyum?” Faydalı olmak isterse Fenerbahçe’nin ona kapısı her daim açıktır. Salih de her zaman için Fenerbahçe’nin 18’inde olması gereken bir oyuncu.

 

BENİM İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI

 

Uğur MELEKE

 

 VAN Persie konusunda, hayal kırıklığı derim. Futbolu artık sevdiğini düşünmüyorum, iş disiplini hususuna değinemiyorum bile. Ama en azından hukuka inanıyorsa, aldığı maaşın karşılığı olarak sağlığına özen göstermeli ve her oynadığında yüzde yüzünü vermeli. Advocaat’ın Odessa’da yetersiz ilan ettiği kişinin Salih olduğu anlaşıldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!