İki haftalık aşk

Aslı Sarı’dan ayrılan İzzet Özilhan, yaklaşık iki haftadır Neslişah Alkoçlar ile flört ediyor.

Yeni bir aşkın başlangıcında olan çift, geçtiğimiz gün de Akmerkez’de baş başa yemekteydi... Sarı ile Özilhan, bu ilişkinin uzun ömürlü olacağına inandıklarından olsa gerek, saklanma gereği duymuyorlar.

Yeni sezonu Nişantaşı’nda açtı


Esra Gürsoy’a önceki gün Nişantaşı’nda rastladım. Ünlü mağazaların ilkbahar-yaz sezonunu açtığını öğrenir öğrenmez soluğu burada almıştı. Gardırobunu yeni trendlere göre düzenlemek için ilk olarak Beymen’e giren Esra Hanım, yaptığı yüklü alışverişin ardından, aldıklarını evine göndermelerini söyleyerek oradan ayrıldı.

Tasarımcıların güç birliği

Lineadecor, 2007 yılında yeni fabrikasında üretime devam edecek. Firma, mutfaklardaki endüstriyel tasarımı moda tasarımıyla buluşturmak amacıyla da Bahar Korçan ile işbirliği yaptı. Lineadecor, mutfak satışı yaptığı müşterilerine armağan etmek üzere, Korçan’a özel bir mutfak önlüğü tasarlattı.

Tanay yeniden başkan

Motosiklet Endüstrisi Derneği’nin (MOTED) geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul toplantısında Ferruh Tanay bir kez daha başkan seçildi. Toplantıda yönetim kurulu üyeleri ve görev dağılımı da belirlendi. Tanay, yaptığı konuşmada "Motosikletin hem ekonomik hem de trafik sıkışıklığına tek çözüm olduğu gerçeğini bıkmadan anlatmaya devam edeceğiz. Gelişen motosiklet sektörünün sürekli yaşadığı sorunlara, ulaştığımız gücümüz ile çok daha etkin çözüm getirmeye gayret edeceğiz" dedi.

Dağ evinde hafta sonu

Cem Hakko ile uğruna eşi Bettina Hakko’dan boşandığı genç sevgilisi Ronit Gülcan, geçtiğimiz hafta sonunu Bolu’da geçirdi. Hakko’nun Abant’taki evinde kalan çift, kayak yapmak için de evden 20 dakika uzaklıkta bulunan Kartalkaya’ya çıktı. Bir de küçük not düşeyim; Cem Hakko’nun Bolu’daki dağ evine komşu evlerin sahipleri arasında Mustafa Koç, Cem Boyner gibi tanınmış isimler var.

Caz barda serum tanıtımı

Amerika ile eş zamanlı olarak Türkiye’ye getirilen OHT Peptide 3 dermokozmetik serisinden bir ürün olan Gerginleştirici Serum, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Les Ottomans Otel içindeki Q Jazz Bar’da özel bir davetle tanıtıldı. Firmanın Türkiye temsilcisi Özlem Acar, ürünü ünlü manken Tuğba Özay’la birlikte tanıttı.

Bir günde üç kutlama

Gül Ergi, geçtiğimiz cuma günü 52’nci yaşını kutladı. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle önceki yıllarda olduğu gibi yine davet vermekten kaçınan Gül Hanım’ın yüzünü dostları güldürdü. Ethel Baler öğle yemeğine çağırdığı arkadaşı için Papermoon’da sürpriz bir doğum günü kutlaması organize etmişti. Nilgün Dumanlı ise aynı gün akşama doğru Beymen Brasserie’de mini bir kutlama düzenledi. Gül Erçetingöz ise akşam yemeğine çağırdığı Reina’da Gül Ergi’yi dostlarıyla bir araya getirdi. Ergi, annesinin geçireceği operasyon öncesinde bu jestlerin kendisine moral verdiğini söyledi.

Dükkanı kapattı zafer kazandı

Emre Ergani’nin nişanlısı Şebnem Işık, geçtiğimiz yıl Teşvikiye Postanesi’nin yanında "Masque" adlı bir butik açmıştı. Işık, işler beklediği gibi iyi gitmeyince, geçen ay burayı kapattı. Yeniden avukatlık mesleğine dönen Şebnem Hanım, uzun bir aradan sonra aldığı ilk davayı kazanmasını da, önceki akşam Banlieue’de arkadaşı Eda Taşpınar’la kutladı.

Ünlüler Zayoud için toplandı

Gaia Yaşam Danışmanlığı Merkezi’nin kurucusu Natalie Zayoud, yeni yaşını önceki akşam Emirgan’daki Gaia Yaşam Danışmanlığı Merkezi’nde kutladı. Zayoud’u bu mutlu gününde, seminerlerine katılan Zeynep Tunuslu, Ayşe Hatun Önal, Burak Kut, Bora Gencer gibi ünlü dostları da yalnız bırakmadı. Düzenli olarak "Kuantum Süper Düşünce Teknikleri" seminerleri düzenleyen Zayoud, "Kuantum düşünce tekniği ile kendinizi tanımaya, başkalarını anlamaya başlar, evrensel sistemin işleyişini fark etmekten doğan bilgeliğe ulaşarak beden enerjinizi de düzene sokabilirsiniz" diyor.
Yazarın Tüm Yazıları