Kariyer Yolu - Gloria Jean's Coffees Yönetim Kurulu Başkanı

Güncelleme Tarihi:

Kariyer Yolu - Gloria Jeans Coffees Yönetim Kurulu Başkanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 17:11

Gloria Jean's Coffees Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinçerler

Haberin Devamı

En büyük şansım Gloria Jean’s Coffees ile profesyonel anlamda tanışmak oldu ve bu da en büyük başarıma gebe oldu. Kimsenin inanmadığı bir şeye inanıp o markayı tekrar sektördeki en büyük oyunculardan biri haline getirmek hem benim hem de ekibimin büyük başarısı oldu. Geçtiğimiz 3 yıl içinde 49 yeni şube açarak Türkiye’nin ilk gurme kahve zinciri olan Gloria Jean’s Coffees’in yeniden sektörün en büyük oyuncularından biri olmasını sağladık. 2014 yılında da en hızlı büyüyen master franchising ödülünü aldık.

EN SEVDİĞİM KİTAPLAR
TED gibi Konuşma Sanatı ve Mavi Okyanus Stratejisi

EN SEVDİĞİM FİLMLER
Esaretin Bedeli ve X-Man serisi

ÇOCUKLUK HAYALİM
Çocukken hep olmak istediğim şeye şu anda sahibim. Başarılı bir iş adamı olmak en büyük hayalimde ve bunun için bir çok fedakarlık yaptım. Başardığıma da inanıyorum.

Haberin Devamı

HOBİLERİM
İşim gereği çok sık seyahat ediyorum. New York ve Los Angeles benim için vazgeçilmez; Afrika’ya ise deyim yerindeyse aşığım. Orada yaptığım sosyal sorumluluk projeleri sayesinde Afrika ile duygusal bir bağım olduğunu düşünüyorum. Hobiden öte benim için bir yaşam tarzı sayılan sporla da ilgiliyim. Snowboard’da iyiyim. Yıllarca profesyonel boks yaptım. Birkaç yıldır da sadece fitness yapıyorum. 6 gün sıkı spor yaparım.

ÖZEL HAYATIM
Bekarım.

DÖNÜM NOKTAM
Kahveye olan düşkünlüğüm ve ilgim bu alanda neler yapabilirim diye araştırmaya itti beni. Babamdan (Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler) öğrendiğim ticari hayat ve iş disiplinini yetkinliklerimle birleştirip kendimi daha fazla ifade edebileceğim bir sektöre yönelmek istedim. 2012’de Gloria Jeans Coffes ile bağlantı kurdum ve Türkiye franchise’ını aldım.

EĞİTİM
2006  - Fatih Koleji
2010 - Haliç Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü

KARİYER
2007 - Aile şirketi olan Hacı Sayid Pastane ve Baklava Zinciri’nin imalat merkezinde görev yaptı. Aynı şirkette bölge müdür yardımcılığına kadar yükseldi.
2010  - Bon Appetit’te (gurme şarküteri ve restoran) yöneticilik yaptı.
2012 - Gloria Jeans’in Türkiye frenchise’ını alarak markayı yeniden hayata geçirdi.

BAKMADAN GEÇME!