Fujifilm Türkiye'de önemli atama

Güncelleme Tarihi:

Fujifilm Türkiyede önemli atama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 16:33

Fujifilm, Türkiye’de üst düzey bir atama gerçekleştirdi. 2019’dan bu yana başkanlık görevini üstlenen Sn. Michio Kondo’nun Nisan ayı itibarıyla Fujifilm Türkiye’deki görevinden ayrılmasıyla şirketin Türkiye Ülke Başkanlığı görevine Sn. Keitaro So getirildi.

Haberin Devamı

Fujifilm’in, Türkiye’deki ülke başkanı Sn. Keitaro So oldu. 2019 yılından bu yana şirketin hem Türkiye hem de Middle East kuruluşlarında başkanlık görevini üstlenen Sn. Michio Kondo, Nisan ayı itibarıyla şirketin Middle East kuruluşundaki görevine devam etmek üzere Türkiye’deki görevinden ayrıldı. Şirketin Türkiye Ülke Başkanlığı görevine ise şirketin Asia Pasific’te genel müdürlük yapan Sn. Keitaro So atandı. Bu değişiklik; Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinin artan önemi neticesinde, Fujifilm’in iki ayrı bölgede iki ayrı başkanla devam etme kararının bir sonucu gerçekleşti.  

Eğitim hayatını Japonya’da tamamlayan Sn. Keitaro So, 1999 yılında Kobe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra yine aynı yıl Fujifilm’de göreve başlayan Sn. Keitaro So, o yıldan bu yana Fujifilm’in pek çok farklı bölümünde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Sn. Keitaro So, Fujifilm Corporation, Fujifilm Axia Co, Fujifilm Imaging Co, Fujifilm Middle East kuruluşlarında görev almasının ardından, son olarak Fujifilm Asia Pasific’te Optik Cihazlar ve Elektronik Görüntüleme Bölümü Genel Müdürü olarak görev alıyordu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!